Sisustus selkeillä yksityiskohdilla

2.7.2015

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-1

Tässä Selina Van Der Geestin suunnittelemassa sisustuksessa vallitsee ihana selkeys, jossa kaikki huonekalut ja yksityiskohdat pääsevät arvoiseensa asemaan. Lämpimät puunsävyt nousevat upeasti esiin vaaleasta sisustuksesta ja eri tekstuurit ja ruskean sävyt muodostavat mielenkiintoisen ja värimaailmaltaan lopulta hyvinkin moninaisen kokonaisuuden.

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-2

Tarkkaan harkitut huonekalut, koriste-esineet ja tekstiilit riittävät jo sellaisenaan loihtimaan toimivan sisustustyylin. Aina ei tarvita miljoonia koristeita ja esineitä sinne tänne.

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-3

Mustat pinnat yhdessä puisten huonekalujen kanssa luovat elegantin tunnelman sisustukseen. Sopiva sekoitus pyöreyttä ja kulmikkuutta tekevät sisustuksesta moniulotteisemman ja kiinnostavamman.

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-4

Korkeat metalliset sängynpäädyt nostavat sängyn aivan eri tavalla esiin. Vanha säilytysarkku tarjoaa hyvin säilytystilaa ja laskutasoa esim. viikatulle päiväpeitolle. Koristeelliset punaiset sävyt matossa, vilteissä ja sängynpeitossa tuovat ihanaa lämpöä sisustukseen.

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-5

Metalli on jo materiaaliltaan niin voimakas, että sen läsnäolo tilassa syntyy jo pienistäkin kalusteista. Avoin pesuallas ja sen päällä teollismaiset seinävalaisimet sekä pyöreä pöytä muodostavat hauskan kokonaisuuden.

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-6

Puinen kattoparru tuo luonnollisen piristyksen tilaan ja siihen on helppo ripustaa esimerkiksi valaisimia. Ruokapöydän toisella puolella koko seinän levyinen sohvataso toimii valloittavana oleskelupaikkana kahvitteluhetkiin.

Via mydomaine.com / kuvat Jane Beiles

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.