Search
Close this search box.

Sisustus selkeillä yksityiskohdilla

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-1

Tässä Selina Van Der Geestin suunnittelemassa sisustuksessa vallitsee ihana selkeys, jossa kaikki huonekalut ja yksityiskohdat pääsevät arvoiseensa asemaan. Lämpimät puunsävyt nousevat upeasti esiin vaaleasta sisustuksesta ja eri tekstuurit ja ruskean sävyt muodostavat mielenkiintoisen ja värimaailmaltaan lopulta hyvinkin moninaisen kokonaisuuden.

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-2

Tarkkaan harkitut huonekalut, koriste-esineet ja tekstiilit riittävät jo sellaisenaan loihtimaan toimivan sisustustyylin. Aina ei tarvita miljoonia koristeita ja esineitä sinne tänne.

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-3

Mustat pinnat yhdessä puisten huonekalujen kanssa luovat elegantin tunnelman sisustukseen. Sopiva sekoitus pyöreyttä ja kulmikkuutta tekevät sisustuksesta moniulotteisemman ja kiinnostavamman.

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-4

Korkeat metalliset sängynpäädyt nostavat sängyn aivan eri tavalla esiin. Vanha säilytysarkku tarjoaa hyvin säilytystilaa ja laskutasoa esim. viikatulle päiväpeitolle. Koristeelliset punaiset sävyt matossa, vilteissä ja sängynpeitossa tuovat ihanaa lämpöä sisustukseen.

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-5

Metalli on jo materiaaliltaan niin voimakas, että sen läsnäolo tilassa syntyy jo pienistäkin kalusteista. Avoin pesuallas ja sen päällä teollismaiset seinävalaisimet sekä pyöreä pöytä muodostavat hauskan kokonaisuuden.

sisustus-selkeat-yksityiskohdat-6

Puinen kattoparru tuo luonnollisen piristyksen tilaan ja siihen on helppo ripustaa esimerkiksi valaisimia. Ruokapöydän toisella puolella koko seinän levyinen sohvataso toimii valloittavana oleskelupaikkana kahvitteluhetkiin.

Via mydomaine.com / kuvat Jane Beiles

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke