Sisustus yhdistää asunnon kokonaisuudeksi

sisustuksesta-viihtyisa-kokonaisuus-harmaa

Valo kulkee kauniisti läpi tämän tyylikkäästi sisustetun 47 neliöisen kaksion, jonka harmoninen ja tasapainoinen yleisilme syntyy skandinaavisen kevyestä tyylistä. Valkoisen ja harmaan rinnalla mustat ja läpinäkyvät huonekalut sekä koriste-esineet tuovat aina kaivattua kontrastia vaaleaan kokonaisuuteen sekä materiaalien kirjoon. Asunto löytyy Alvhemistä.

sisustuksesta-viihtyisa-kokonaisuus

Olohuone ja keittiö muodostavat kompaktin oleskelutilan, josta löytyy paljon kivoja yksityiskohtia. Harmaan sohvan kaveriksi valittu musta Hay tarjotinpöytä sekä läpinäkyvät kromijalkaiset kuppituolit muodostavat kivan istuinryhmän.

sisustuksesta-viihtyisa-kokonaisuus-keittio

Viherkasvit kuuluvat olennaisena osana sisustuksen tunnelmaa ja varsinkin kesäaikaan ne kukkivat ihanasti suurissa ikkunasyvennyksissä, joissa riittää runsaasti valoa. Metsästä poimitut kukkaset ja puiden oksat tuovat myös kivaa vihreyttä tilaan.

sisustuksesta-viihtyisa-kokonaisuus-ikkunat

Erillistä ruokapöytää ei ole vaan lounastaminen hoituu tilavan saarekkeen ääressä, josta löytyvät myös sirot Hayn Hee baarijakkarat.

sisustuksesta-viihtyisa-kokonaisuus-olohuone

Kokonaisuus on rauhallinen ja konstailematon, kuitenkin kodikas ja lämmin. Helposti siirreltävät ja kevyet kalusteet, kuten tarjoilukärryt ovat omiaan pienessä neliömäärässä, jossa tilan tarve voi satunnaisesti muuttua.

sisustuksesta-viihtyisa-kokonaisuus-makuuhuone-valaisin sisustuksesta-viihtyisa-kokonaisuus-makuuhuone-poyta

Makuuhuoneen nurkkauksesta on löytynyt sopiva paikka valkoiselle pöytälipastolle, joka toimii kätevästi myös työpisteenä.

sisustuksesta-viihtyisa-kokonaisuus-makuuhuone

Myös makuuhuoneen puolelta löytyy syvät ikkunapuitteet, jotka tarjoavat hyvän paikan koriste-esineiden ja muun tarpeiston säilyttämiseen.

sisustuksesta-viihtyisa-kokonaisuus-kylpyhuone

Kuvat alvhemmakleri.se