Skandinaavinen koti Australiassa

skandinaavinen-koti-australiassa-1

Suunnittelija Frag Woodall kunnostutti tämän Australiassa sijaitsevan asuntonsa todella upean näköiseksi ja lopputuloksena syntyi skandinaavisen kaunis kokonaisuus, jossa sisään pääsee tulvimaan paljon valoa ja pinnoista löytyy paljon luonnollisia materiaaleja.

skandinaavinen-koti-australiassa-3

Puu on materiaalina hyvin vahvasti läsnä kaikissa asunnon tiloissa. Valkoinen puulattia kruunaa sisustuksen tyylin ja hienoina yksityiskohtina tiloissa seikkailevat katonrajassa olevat puuparrut.

skandinaavinen-koti-australiassa-2

Sisustuksesta löytyykin paljon skandinaavista designia. Esimerkiksi tässä tilassa seinälle kiinnitetyt Muunton The Dots ripustimet ovat hauska ja käytännöllinenkin lisä tilan ilmeeseen ja toimintoihin.

skandinaavinen-koti-australiassa-4

Ikkunoista avautuvat maisemat yhdistävät ympäröivän luonnon osaksi tilojen sisustusta. Pöydän yläpuolella valoa antaa illan tullen vastakkaiselle seinälle kiinnitetty suunnattava seinävalaisin.

skandinaavinen-koti-australiassa-6

Makuuhuoneesta löytyy paljon tuttua designia. Valkoinen, musta ja puunvärit muodostavat pettämättömän yhdistelmän, jota on täydennetty yksinkertaisen hauskoilla graafisilla tekstiileillä.

skandinaavinen-koti-australiassa-5

Runsas luonnonvalo, avarat tilat ja sopiva pelkistettävyys. Näillä eväillä on hyvä lähteä liikkeelle korostettaessa skandinaavista sisustusta.

skandinaavinen-koti-australiassa-7

Vanha lato-ovi tuo tilaan mahtavaa tunnelmaa ja toimii todellisena katseenvangitsijana. Nyt se liukuu nätisti palvellen kylpyhuoneen ovena.

skandinaavinen-koti-australiassa-8

Valkoisista laatoista muodostuva seinäpinta ja kylpyamme tehostaa tilan valoisuutta.

skandinaavinen-koti-australiassa-9

Musta hana, ja seinä antavat kivan kontrastin muuten valkoiselle ilmeelle. Kodikkuutta tilaan on tuotu puiselle säilytyskalusteella.

Kuvat Terence Chin