Skandinaavinen koti

tyylikaskoti-kerrostalo1

Tukholmassa sijaitseva n. 130 neliöinen koti on remontoitu todella upeaksi. Neliöistä ei ole puristettu montaa erillistä huonetta vaan asunnosta on tehty avara, loftmainen ratkaisu, mikä näkyy hyvin mm. keittiössä. Suuri saareke jakaa tilan kahtia ja saarekkeen päähän on sijoitettu käytännöllinen pieni ruokailupöytä arjen naposteluhetkiä varten.

tyylikaskoti-kerrostalo2

Tilan toisessa päässä avautuu avara olohuone vanhoine nahkasohvineen. Katon herkulliset muodot antavat tilalle luonnetta ja omaleimaista ilmettä.

tyylikaskoti-kerrostalo3

Suurien ikkunoiden valaisemasta nurkkauksesta on tehty varsinainen ruokailutila. Illallista nautiskellessa voi ihastella kuudennesta kerroksesta avautuvia kaupunkinäkymiä.

tyylikaskoti-kerrostalo4

Makuuhuoneesta löytää todella hyvin säilytystilaa ja se on muutenkin upea rauhallinen kokonaisuus. Säilytyskaapisto kätkee syvennykseensä myös sängyn ja näin säilytystila on saatu maksimoitua.

tyylikaskoti-kerrostalo5

Avohyllyille mahtuvat arkisessa käytössä olevat esineet ja muu tarpeisto. Yöpöytinäkin toimivat kevytrakenteiset  tarjotinpöydät liikkuvat helposti tilanteen mukaan paikasta toiseen.

tyylikaskoti-kerrostalo6

Makuuhuoneen toisesta päästä paljastaa hieman luksusta arkeen. Oma pieni höyrysauna yhdessä tyylikkään kylpyhuoneen kanssa tarjoaa ihania hetkiä kiireen keskellä.

tyylikaskoti-kerrostalo7

Väritvalinnat ja materiaaleista ilmentyvät tekstuurit antavat muuten modernille ja selkeälle sisustukselle sen kaipaamaa luonnetta. Tarkemmin asuntoon voit tutustua ESNY-välittäjän verkkosivuilla.

Kuvat esny.se

JAA
Edellinen artikkeliJouluista tunnelmaa
Seuraava artikkeliAvaraa asumista