Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Skandinaavista selkeyttä ja ripaus romantiikkaa

skandinaavista-romantiikka-olohuone

Upeat yksityiskohdat siivittävät tämän Göteborgissa sijaitsevan 114 neliön kerrostalokodin tunnelman äärimmäisen upealle tasolle. Koristeelliset piirteet, leveät pariovet huoneiden välillä ja huikeat kaari-ikkunat tarjoavat sisustajalle todella loistavat lähtökohdat. Koti löytyy myynnistä Alvhem -sivuilta.

skandinaavista-romantiikka-olohuone-sisustus

Musta puulattia antaa näyttävän kontrastin valkoisille seinäpinnoille ja vanhoille kalusteille. Olohuoneessa tilan keskellä tunnelman ja tyylin kruunaa ylellinen kruunuvalaisin.

skandinaavista-romantiikka-ikkunat-kattokruunu

Ikkunoiden holvikaarimuoto ja syvät ikkunalaudat tarjoavat loistavasti tilaa koriste-esineiden ja viherkasvien tuomiseen.

skandinaavista-romantiikka-makuuhuone

Makuuhuoneen perältä löytyy ovi vaatekomeroon, joten erillisiä kaappeja ei tarvita niin paljon vaan tila saadaan pidettyä avaran tuntuisena.

skandinaavista-romantiikka-makuuhuone-pariovet

Pariovet antavat näyttävän lisän sisustukselle, jonka mustavalkoinen yleisilme saa kivaa vastapainoa suurista viherkasveista.

skandinaavista-romantiikka-pariovet

Makuuhuoneen nurkkauksesta löytyy vielä upea vanha kaakeliuuni.

skandinaavista-romantiikka-keittio

Moderni ilme ja vanhanaikaiset rouheat piirteet tuovat keittiön tyyliin mielenkiintoisen sekoituksen. Kukkatapetti yhdellä tilan seinistä tuo myös kivan vivahteen tilan ilmeeseen, josta löytyy niin kiiltävää valkoista, mustaa, metallia kuin puutakin.

skandinaavista-romantiikka-keittio-sisustus skandinaavista-romantiikka-keittion-kalusteet skandinaavista-romantiikka-makuuhuone-takka skandinaavista-romantiikka-yksityiskohdat

Vanhat portaat tuovat hauskan lisän yhteen kodin makuuhuoneista, jota voi käyttää vaikkapa vierashuoneen tai työhuoneena.

skandinaavista-romantiikka-sisaantulo

Rakennuksen alkuperäistä tyyliä kunnioittavat vanhat ovet ovat upea ilmestys ja johdattelevat kodin eteistilaan, jonka lattialta löytyy koristeellista markkohenkistä lattialaattaa.

Kuvat alvhemmakleri.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.