Studio henkinen asunto tilavalla parvella

19.1.2016

studio-huoneisto

Neljän ja puolen metrin huonekorkeus antaa tällä studio henkiselle asunnolle huikean avaran tunnelman, joka korostuu entisestään tilavalla parviosalla, johon sijoittuvat makuutilat sekä työpiste. Korkeat ikkunat tuovat mahtavasti luonnonvaloa ja herättävät samalla asunnon uniikit muodot eloon. Kohde löytyy myynnistä Lundin -sivuilta

sisustus-studio-huoneisto

Oleskelutilat, keittiö ja ruokapöytä sijoittuvat kaikki avaraan pääkerrokseen. Valkoisia ja harmaita pintoja elävöittämään on sisustukseen tuotu kivoja koristeellisia yksityiskohtia ja pehmeitä sohvatekstiileitä.

olohuone-studio-huoneisto

Seinän holvimainen kaarremuoto antaa hienon arkkitehtuurisen leiman tilalle. Leveä peilikaappi sohvaryhmää vastapäätä tuo tilaan mielenkiintoista syvyysvaikutelmaa sekä korostaa entisestään tilan valoisuutta.

huonekorkeus-studio-huoneisto

Lasikaiteet erottavat parvikerroksen muusta tilasta päästäen valoa läpi. Teräksiset kaidelistat tuovat vielä lisäryhtiä ja kivan teollismaisen yksityiskohdan tilaan.

keittio-studio-huoneisto

Valkoinen välikatto yhdistyy näyttävästi kiiltovalkoisiin keittiökaappeihin. Kattoon upotetut spottivalaisimet pitävät huolen riittävästä valoisuudesta myös illan tullen.

parvihuone-studio-huoneisto

Parvelta löytyy oma pieni maailmansa. Lattian puupinta tuo elegantin ilmeen ja saa tilan tuntumaan omalta asuinkerrokselta.

parvi-studio-huoneisto

Tältä työpisteeltä löytyy ainakin valoa ja avaruutta. Lisäksi sen sijainti parvella pois ”asuinkerroksesta” antaa työskentelylle omaa rauhaa.

sanky-studio-huoneisto

Sänky nousee askeleen muuta tilaa ylemmäksi. Huomaa taas upea kaareva muoto.

kylpyhuone-studio-huoneisto

Kylpyhuone noudattelee muun sisustuksen harmonista ja valoisaa tyyliä.

eteistila-studio-huoneisto

Suuri huonekorkeus saa tekee myös eteistilasta todella avaran ja valoisan.

eteinen-studio-huoneisto

Kuvat lundin.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.