Search
Close this search box.

Suunnittelijan kotona

Ruotsalaisen suunnittelijan, Emma Olbersin kotona on ihania värikkäitä yksityiskohtia, jotka luovat elämää ja energiaa sisustukseen.

Ruokailutilan seinänvierustaa kiertää itse tehty sohvapenkki, jonne voi ruokailun jälkeen jäädä vaikkapa loikoilemaan ja ihailemaan ikkunoista avautuvaa kaupunkimaisemaa. Puun, valkoisen ja sinisen sekoitus toimii mainiosti.

Makuuhuoneessa kirjekuoren näköinen laatikosto toimii yöpöytänä, jonka päältä löytyy varmasti iltalukemista jokaiselle illalle. Taustalla seinää vasten nojaa kenties asukkaalle itselleen tärkeä päivämäärä.

Via emmas.blogg.se

Kuvat Nicklas Thegerström / DN

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke