Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Talo kuin aalto

Tämä kesä- tai vierasmökiksi suunniteltu talo uhmaa tulvia ja hyökyaaltoja Floridan rannikolla pienessä saaressa. Talon muoto myötäilee ajoittain hyvinkin korkeina sitä vasten hyökyviä aaltoja. Totems Incin suunnittelema talo on tehty männystä laivojen ja kanoottien kaarevia muotoja jäljitellen.  Arkkitehti on suunnitellut rakenteet vesi- ja homevahinkojen uhkat torjuviksi.  Talo on rakennettu maahan upotettujen teräspalkkien päälle tulviin varautuen.

Talossa on alemmassa tasossa makuuhuone, kylpyhuone, korkea olohuone ja pikkukeittiö. Toisessa päässä on vielä hauska kaarevakattoinen parvimakuuhuone. Täältä olisi upeaa ihailla Floridan luontoa niin tyynellä kuin myrskyiselläkin säällä.

Kuvat: dornob.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.