Search
Close this search box.

Täydellinen koti

talotunnelma1

Tämä upea ja valoisa koti saa haukkomaan henkeä. Sisustuksesta löytyy varsin mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa sekä rohkea sekoitus erilaisia materiaalivalintoja.

talotunnelma2

Korkeaolohuone antaa ihanaa ilmavuutta. Istumapaikkoja ja köllöttelynurkkauksia löytyy jokaiselle. Hämärän tullen valaistuksesta ja tunnelmasta pitävät huolen seinille sijoitetut monet pienet valaisimet.

talotunnelma3

Pitkä ruokapöytä tarjoaa loistavat puitteet suuremmankin seurueen illalliselle. Katseenvangitsijana tilassa toimii metallinen kukan nuppua muistuttava kattovalaisin.

talotunnelma4

Keittiössä rouheat ja eläväiset puupinnat pehmentävät valkoisen hallitsemaa värimaailmaa. Keittiön välitilan tumma pinta tuo juuri sopivasti draamaa ja kontrastia tilan ilmeeseen.

talotunnelma5

Makuuhuoneessa on luksusmainen tunnelma. Hotellimaiset verhot pehmentävät ja tekevät tilasta erittäin kotoisan. Yöpöydille sijoitetut Kartellin Bourgie valaisimet nousevat upeasti esiin.

talotunnelma6

Toisesta makuuhuoneesta löytyy näyttävä siskonpeti, jonka ympärille rakennettu kehikko tekee siitä turvaisan tuntuisen.

talotunnelma7

Ulkoapäin talo näyttää juuri niin ihanalta mitä sen sisätilatkin tarjoavat. Nämä ihanat tunnelmat onnistui vangitsemaan valokuvaaja Krista Keltanen.

Kuvat kristakeltanen.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke