Täydellinen koti

30.5.2013

talotunnelma1

Tämä upea ja valoisa koti saa haukkomaan henkeä. Sisustuksesta löytyy varsin mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa sekä rohkea sekoitus erilaisia materiaalivalintoja.

talotunnelma2

Korkeaolohuone antaa ihanaa ilmavuutta. Istumapaikkoja ja köllöttelynurkkauksia löytyy jokaiselle. Hämärän tullen valaistuksesta ja tunnelmasta pitävät huolen seinille sijoitetut monet pienet valaisimet.

talotunnelma3

Pitkä ruokapöytä tarjoaa loistavat puitteet suuremmankin seurueen illalliselle. Katseenvangitsijana tilassa toimii metallinen kukan nuppua muistuttava kattovalaisin.

talotunnelma4

Keittiössä rouheat ja eläväiset puupinnat pehmentävät valkoisen hallitsemaa värimaailmaa. Keittiön välitilan tumma pinta tuo juuri sopivasti draamaa ja kontrastia tilan ilmeeseen.

talotunnelma5

Makuuhuoneessa on luksusmainen tunnelma. Hotellimaiset verhot pehmentävät ja tekevät tilasta erittäin kotoisan. Yöpöydille sijoitetut Kartellin Bourgie valaisimet nousevat upeasti esiin.

talotunnelma6

Toisesta makuuhuoneesta löytyy näyttävä siskonpeti, jonka ympärille rakennettu kehikko tekee siitä turvaisan tuntuisen.

talotunnelma7

Ulkoapäin talo näyttää juuri niin ihanalta mitä sen sisätilatkin tarjoavat. Nämä ihanat tunnelmat onnistui vangitsemaan valokuvaaja Krista Keltanen.

Kuvat kristakeltanen.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.