Täydellisen kodikas yksiö

Gustavsplatsen_1K

Tämä upeasti suunniteltu 34 neliön kokoinen yksi tarjoaa valtavasti hienoja sisustusratkaisuita sekä tyylillä toteutettuja yksityiskohtia. Läpi talon olevana huoneistona luonnonvalo pääsee mukavasti esiin asunnon kaikkiin tiloihin. Vanhat puiset kalusteet sekoittuvat rentoon mustavalkoisen puhuvaan yleisilmeeseen, jossa eri materiaalit ja kuosit pääsevät näyttävästi esiin. Tämän Göteborgissa sijaitsevan kohteen myynnistä vastaa Reveny.

Gustavsplatsen_1K

Olohuoneeseen on saatu melkein tuplasti tilaa tilavan parven ansiosta. Parven alle mahtuu viihtyisä sohvanurkkaus, joka on valaistu parven alaosaan kiinnitetyillä spottivaloilla.

Gustavsplatsen_1K

Kodikkuutta ja viihtyisyyttä parvelle tuo pehmeät isot tyynyt ja koristeellinen peitto. Kirjapinot hoitavat mainiosti kompaktin yöpöydän roolin tarjoten samalla sijaa viihtyisyyttä lisäävälle viherkasville.

Gustavsplatsen_1K

Olohuoneen seinälle toteutettuun säilytyskokonaisuuteen kuuluu yhtenä osana mukavan kokoinen työskentelypiste. Irtonaiset säilytyskorit kätkevät sisälleen vähemmälle käytölle jäävät esineet.

Gustavsplatsen_1K

Avohyllyilly mahtuu niin telkkari, taulut, kirjat kuin koriste-esineetkin. Yhden hyllyn alaosaan kiinnitetty vaatetanko tuo kivasti kodikkuutta ja tarjoaa paikan seuraavan päivän vaatetukselle.

Gustavsplatsen_1K

Yleistunnelma tilassa on todella kodikas. Tässä yhdistyvät tyyli, käytännöllisyys ja sisustajan oma persoonallisuus.

Gustavsplatsen_1K

Kylpyhuone on remontoitu ajattoman valkoiseksi, jolloin se tuntuu myös mahdollisimman avaralta ja valoisalta. Värikkäillä tekstiileillä kylpyhuoneeseen saa piristystä ajankohdan ja oman fiiliksen mukaan.

Gustavsplatsen_1K

Eteisestä löytyy myös erillinen säilytyskomero vaatteille ja muulle tarpeistolle.

Gustavsplatsen_1K

Asunnon pitkulamainen pohjaratkaisu luo tilantuntua olitpa sitten missä kohtaa hyvänsä.

Gustavsplatsen_1K

Neliöihin nähden tilavaan keittiöön on saatu mahtumaan myös ruokapöytä.

Gustavsplatsen_1K

Puiset pöytätasot ja puulistat tuovat valkoiselle keittiölle lämpimän säväyksen. Säilytystilaa löytyy vanhoista hyllysyvennyksistä ja keittiökaapeista. Yksityiskohtia sisustukseen tuovat erilaiset vetimet ja muut pienet yksityiskohdat.

Kuvat reveny.se

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.