Search
Close this search box.

Tehtaasta loft-asuntoja

loft-tehdas-konsepti1-1

Turussa Aurajoen rannalla sijaitsevasta vanhasta vuonna 1934 rakennetusta tehtaasta on muotoutumassa ainutlaatuisia loft-asuntoja. Haroma & Partners on räätäöinyt kolme uniikkia tyylikonseptia, joiden sisustukset ovat RAW Design blogista tutun Peeta Peltolan taiteellisia näkymyksiä valmiista kodeista. Loft-tyyliin kodit ja tilat ovat avaria sekä runsas valon määrä on erittäin suuressa roolissa.

loft-tehdas-konsepti1-2

Loft-asunnon sisutamisessa pintamateriaalit ja niiden sopiminen yhteen ovat erittäin suuressa roolissa, jotta kokonaisuus näyttää hallitulta ja harmoniselta. Onnistuneet värimateriaalit ja tekstuurit muodostavat myös hyvän pohjan sisustukselle.

loft-tehdas-konsepti1-3

Suuria ikkunoita, pieniä tasovaihteluita ja ilmavuutta. Sitä on loft-asuminen parhaimmillaan.

loft-tehdas-konsepti1-4

Kylpytiloissa ei ole karsittu myöskään neliöistä, mikä on erittäin hyvä asia. Kylpytilojen yhtenä roolina on kuitenkin toimia rentouttavana tekijänä, jolloin valoisuus ja miellyttävä toimintaympäristö ovat enemmän kuin tärkeitä asioita. Lisää projektista voi lukea Loft-tehdas -verkkosivuilla.

Kuvat loft-tehdas.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke