Tehtaasta loft-asuntoja

17.6.2014

loft-tehdas-konsepti1-1

Turussa Aurajoen rannalla sijaitsevasta vanhasta vuonna 1934 rakennetusta tehtaasta on muotoutumassa ainutlaatuisia loft-asuntoja. Haroma & Partners on räätäöinyt kolme uniikkia tyylikonseptia, joiden sisustukset ovat RAW Design blogista tutun Peeta Peltolan taiteellisia näkymyksiä valmiista kodeista. Loft-tyyliin kodit ja tilat ovat avaria sekä runsas valon määrä on erittäin suuressa roolissa.

loft-tehdas-konsepti1-2

Loft-asunnon sisutamisessa pintamateriaalit ja niiden sopiminen yhteen ovat erittäin suuressa roolissa, jotta kokonaisuus näyttää hallitulta ja harmoniselta. Onnistuneet värimateriaalit ja tekstuurit muodostavat myös hyvän pohjan sisustukselle.

loft-tehdas-konsepti1-3

Suuria ikkunoita, pieniä tasovaihteluita ja ilmavuutta. Sitä on loft-asuminen parhaimmillaan.

loft-tehdas-konsepti1-4

Kylpytiloissa ei ole karsittu myöskään neliöistä, mikä on erittäin hyvä asia. Kylpytilojen yhtenä roolina on kuitenkin toimia rentouttavana tekijänä, jolloin valoisuus ja miellyttävä toimintaympäristö ovat enemmän kuin tärkeitä asioita. Lisää projektista voi lukea Loft-tehdas -verkkosivuilla.

Kuvat loft-tehdas.fi

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.