Teollisen mustat yksityiskohdat

teollista-mustaa-sisustukseen-olohuone

Teollishenkiset harmaat ja mustat yksityiskohdat tuovat hyvää kontrastia tähän persoonalliseen kaksioon, jossa on viihtyisän rento ja kodikas tunnelma. Tilavaikutelmaa on korostettu suurilla peilipinnoilla sekä muilla lasielementeillä. Kohde myynnissä Alexander Whitella.

teollista-mustaa-sisustukseen-olohuone-takka

Huonekaluissa sekoittuu hauskasti eri materiaalit ja muodot. Ruokapöydän ääressä pyöreyttä ja luonnonläheisyyttä lisäävät puu/rottinkiset Ton No 30 tuolit, kun olohuoneen sohvan kaveriksi ovat taas valikoituneet kromista ja nahasta olevat matalat nojatuolit.

teollista-mustaa-sisustukseen-olohuone-peiliseina

Rennosti katosta roikkuva lamppuvalaisin korostaa tilan tyyliä ja graafisuutta sisustukseen on tuotu sahalaitakuvioisella matolla sekä seinän printtitauluilla.

teollista-mustaa-sisustukseen-makuuhuone

Makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välillä on mielenkiintoinen lasi-ikkuna, minkä ansiosta kylpyhuone pysyy valoisana.

teollista-mustaa-sisustukseen-makuuhuone-ikkuna teollista-mustaa-sisustukseen-makuuhuone-kylpyhuone

Kylpyhuoneen yksi ehdoton etu syntyy, kun sinne pääsee kätevästi suoraan makuuhuoneesta. Puiset ovenkarmit ja ikkunakehykset tuovat lämpimän kontrastin mustavalkoisille marmoripinnoille.

teollista-mustaa-sisustukseen-makuuhuone-kylpy

Pallovalaisimet ja viherkasvit loihtivat kylpyhuoneesta oman viihtyisän keitaan.

teollista-mustaa-sisustukseen-keittio

Keittiön rustiikkinen tyyli syntyy lukuisista näyttävistä yksityiskohdista sekä puun ja metallin sekoittumisesta mustavalkoiseen värimaailmaan.

teollista-mustaa-sisustukseen-keittio-tyyli

Kuvat alexanderwhite.se

1 KOMMENTTI

  1. Tarvitsisin vastauksen tuohon kylpyhuoneessa olevaan allaskaappiin:) olen etsinyt tuon kaltaista ja mistäköhän tuo on peräisin:)

Comments are closed.