Teollistyyliä arkkitehdin loft kodissa

loft-asunto-teollistyyli-10

Arkkitehti Dimitar Karanikolov ja sisustussuunnittelija Veneta Nikolova laittoivat Bulgarian Sofiassa sijaitsevan ullakkohuoneiston aivan uuteen uskoon ja toivot tähän loft asunnon sisustukseen mainion sekoituksen teollista tyyliä ja lämpimiä kodikkaita piirteitä.

loft-asunto-teollistyyli-2

Asunto on täynnä räätälöityjä huonekaluja ja muita yksityiskohtia, jotka on suunniteltu juuri tähän sisustukseen sopivaksi. Olohuoneen ja keittiön välissä tilan keskellä sijaitsee ohuista betonilaatoista kasattu ”kuutio”, joka kätkee sisälleen kylpyhuoneen. Seinien tiilipinnat, puinen lattia ja betoni muodostavat toimivan ja näyttävän materiaalien yhdistelmän.

loft-asunto-teollistyyli-3

Kulman takaa löytyy hyvä tila työpisteelle. Betoniseinään kiinnitetyt metallilevyt muodostavat hyvän säilytyskokonaisuuden kirjoille ja muille esineille.

loft-asunto-teollistyyli-4

Keittiö on viehättävän kompakti ja se rajautuu muusta tilasta upean saarekkeen avulla. Apupöydät, jakkarat ja muut yksityiskohdat luovat keittiöön aivan omaleimaisen tunnelman. Huomaa myös koristeellinen lattialaatta.

loft-asunto-teollistyyli-5

Retrohenkinen ja pirteän vaaleansininen Smeg -jääkaappi tuo tilana kivan väriläiskän. Avohyllyjä, ripustustankoja seinillä ja vaikka mitä muuta ihanaa.

loft-asunto-teollistyyli-7

Tyyliin sopivasti makuuhuoneen sänky rakentuu lastauslavojen päälle. Makuuhuoneesta on myös suora pääsy asunnon parvekkeelle.

loft-asunto-teollistyyli-8

Perinteiset kaapinovet on korvattu matkalaukkumaisilla  nahkapinnoilla ja vetimillä.

loft-asunto-teollistyyli-9

Keskellä asunto sijaitsee upeasti toteutettu parvi, josta löytyy myös kylpyamme. Todellinen lemmenpesä ja samalla myös hyvä paikka lisämajoitukselle.

loft-asunto-teollistyyli-6

Kylpyhuoneessa on hillitty tyyli, jossa puu ja tummanharmaa betoni sekoittuvat keskenään.

loft-asunto-teollistyyli-1

Jo eteistilasta käy hyvin ilmi minkälaiseen sisustukseen ollaan saapumassa.

loft-asunto-teollistyyli-12

Parvekkeen reunusta kiertävät viherkasvit luovat kivaa tunnelmaa ja pitävät samalla huolen riittävästä yksityisyydestä niin sisätiloissa kuin parvekkeellakin. Todella upea kokonaisuus, jossa näkyy ammattilaisten kädenjälki.

Kuvat dimitarkaranikolov.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson