Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Teollistyyliä arkkitehdin loft kodissa

loft-asunto-teollistyyli-10

Arkkitehti Dimitar Karanikolov ja sisustussuunnittelija Veneta Nikolova laittoivat Bulgarian Sofiassa sijaitsevan ullakkohuoneiston aivan uuteen uskoon ja toivot tähän loft asunnon sisustukseen mainion sekoituksen teollista tyyliä ja lämpimiä kodikkaita piirteitä.

loft-asunto-teollistyyli-2

Asunto on täynnä räätälöityjä huonekaluja ja muita yksityiskohtia, jotka on suunniteltu juuri tähän sisustukseen sopivaksi. Olohuoneen ja keittiön välissä tilan keskellä sijaitsee ohuista betonilaatoista kasattu ”kuutio”, joka kätkee sisälleen kylpyhuoneen. Seinien tiilipinnat, puinen lattia ja betoni muodostavat toimivan ja näyttävän materiaalien yhdistelmän.

loft-asunto-teollistyyli-3

Kulman takaa löytyy hyvä tila työpisteelle. Betoniseinään kiinnitetyt metallilevyt muodostavat hyvän säilytyskokonaisuuden kirjoille ja muille esineille.

loft-asunto-teollistyyli-4

Keittiö on viehättävän kompakti ja se rajautuu muusta tilasta upean saarekkeen avulla. Apupöydät, jakkarat ja muut yksityiskohdat luovat keittiöön aivan omaleimaisen tunnelman. Huomaa myös koristeellinen lattialaatta.

loft-asunto-teollistyyli-5

Retrohenkinen ja pirteän vaaleansininen Smeg -jääkaappi tuo tilana kivan väriläiskän. Avohyllyjä, ripustustankoja seinillä ja vaikka mitä muuta ihanaa.

loft-asunto-teollistyyli-7

Tyyliin sopivasti makuuhuoneen sänky rakentuu lastauslavojen päälle. Makuuhuoneesta on myös suora pääsy asunnon parvekkeelle.

loft-asunto-teollistyyli-8

Perinteiset kaapinovet on korvattu matkalaukkumaisilla  nahkapinnoilla ja vetimillä.

loft-asunto-teollistyyli-9

Keskellä asunto sijaitsee upeasti toteutettu parvi, josta löytyy myös kylpyamme. Todellinen lemmenpesä ja samalla myös hyvä paikka lisämajoitukselle.

loft-asunto-teollistyyli-6

Kylpyhuoneessa on hillitty tyyli, jossa puu ja tummanharmaa betoni sekoittuvat keskenään.

loft-asunto-teollistyyli-1

Jo eteistilasta käy hyvin ilmi minkälaiseen sisustukseen ollaan saapumassa.

loft-asunto-teollistyyli-12

Parvekkeen reunusta kiertävät viherkasvit luovat kivaa tunnelmaa ja pitävät samalla huolen riittävästä yksityisyydestä niin sisätiloissa kuin parvekkeellakin. Todella upea kokonaisuus, jossa näkyy ammattilaisten kädenjälki.

Kuvat dimitarkaranikolov.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.