Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Teollisvaikutteinen loft asunto

loftasunto-teollinen-1

Loft asunnoissa asukkaalle tarjoutuu mahdollisuus tehdä tiloista juuri halutun kaltaisia ja kokoisia palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla arjen elämää. Toiminnot ja huoneet voi sijoittaa eri kerroksiin säilyttäen kuitenkin samalla tilojen yhtenäisen tunnelman. Tämän upean loft asunnon suunnittelusta on vastannut arkkitehtitoimisto SHED.

loftasunto-teollinen-2

Asunnon tyylissä näkyy vahvasti teollinen ilme, jota korostavat tiilimuuraukset sekä metallinen katto. Suuri seinä avaa maisemat suoraan luontoon ja näin sisustuksen tyyli on helposti yhdistettävissä ulkoa avautuvaan maisemaan ja värimaailmaan.

loftasunto-teollinen-3

Keittiö muodostuu tiilimuuratusta seinästä, joka samalla toimii väliseinänä. Samaa tyyliä noudattelee pitkä saareke ja näin saadaan höydynnettyä paljon lattiapinta-alaa maksimoimalla myös kokkaus- ja säilytystilaa. Osa keittiön toiminnoista on myös sijoitettu saarekkeeseen ja näin yksittäisiä kodinkoneita ei tarvitse sijoittaa liian näkyville.

loftasunto-teollinen-4

Ruskea pähkinäpuun sävy tuo harmaan betonilattian ja tiilimuurauksen rinnalle mukavaa eloa ja lämmintä tunnelmaa. Spottivalaistuksen ansiosta pintojen tekstuurit heräävät toden teolla henkiin.

loftasunto-teollinen-5

Keittiön yläpuolelle toiseen kerrokseen on sijoitettu työhuoneen toiminnot. Ikkunoista tulviva luonnonvalo pääsee loft rakenteen ansiosta kaikkialle tiloihin ja näin perusvalaistukseen ei ole tarvinnut kiinnittää liiaksi huomiota.

loftasunto-teollinen-6

Metallisen portaikon alle on rakennettu hyllytilaa kirjoille ja muulle tarpeistolle. Näin tila on saatu hyödynnettyä.

loftasunto-teollinen-7

Futonmainen sänky tuo makuuhuoneeseen rentoa meininkiä ja sopii täydellisesti loft asunnon avaraan ja rentoon tunnelmaan. Walk-in-vaatekomero tarjoaa yksityisyyttä pukeutumishetkiä varten sekä eristää vaatteet näkyvistä.

loftasunto-teollinen-8

Tiiliharkot ja harmaat rappaukset ovat läsnä asunnon useissa eri tiloissa. Rouhea tiilipinta tuo yleisilmeeltään muuten aika pelkistettyyn sisustukseen pientä eloa. Rauhallisen harmaan värin ansiosta se ei kuitenkaan pomppaa liikaa esiin. Tarkemmin projektiin voit tutustua SHEDin verkkosivuilla.

Kuvat shedbuilt.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.