Search
Close this search box.

Therese Sennerholt

Sisustajia mustavalkoisilla printtitauluillaa ihastuttanut Therese Sennerholt on nyt myymässä kotiaan ja tässä muutamia maistiaisia hänen sisustustyylistään.

Seiniltä löytyy paljon tuttuja tauluja, joita on myynnissä Theresen omassa verkkokaupassa. Yleisilmeeltään mustavalkoinen tyyli on vallannut myös huonekalut. Taustalla näkyvä vehreän vihreä luonto astuu mahtavasti esiin.

Makuuhuoneesta löytyy sängyn lisäksi muhkea sohva. Kokonaisuuden kruunaa suuri lattiasta kattoon ylettyvä lasiovi.

Seinä on tapetoitu näyttävällä valokuvatapetilla. Myös lattialle rennosti seinää vasten on asetettu mustavalkoinen printtitaulu. Tutustu tarkemmin Theresen töihin hänen omilla verkkosivuillaan.

Kuvat hemnet.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke