Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tila kahdessa tasossa

Kuvan tila jakautuu kauniisti kahteen eri tasoon. Ylempänä oleva keittiön ja ruokailutilan yhdistelmä toimii omana selkeänä kokonaisuutena, kun taas sen taakse kätkeytyy olohuonekulmaus sohvineen. Tällainen avara tila on miellyttävä, kun halutaan hieman omaa rauhaa, mutta kuitenkin säilyttää tilan avaruus ja seurustelun helppous. Tutustu tarkemmin tilaan Sköna Hem -verkkosivuilla.

Kuva skonahem.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.