Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tilava ja avara kaksio täynnä ihasteltavaa

kodikasta-vanhaa-valkoista-olohuone

Tässä isossa kaksiossa riittää neliöitä vaikka minkälaisen sisustuksen toteuttamiseen. Huoneet ovat todella tilavia ja avaria, unohtamatta tietenkään valoisuutta. Talon vanha alkuperä näkyy sekä suuressa huonekorkeudessa että katon reunoja kiertävissä koristeellisissa pinnoissa. Tämä huikea Göteborgissa sijaitseva koti löytyy myynnistä Bjurforsilta.

kodikasta-vanhaa-valkoista

Olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmän lisäksi iso ruokapöytä, jonka äärellä erilaiset tuolit nostavat esiin kodin upean skandinaavisen sisustuksen. Seiniltä löytyy myös runsaasti tauluja, mikä tuo osaltaan kodikkuutta ja yksityiskohtia kokonaisuuteen.

kodikasta-vanhaa-valkoista-makuuhuone

Pariovien takaa avautuu todella tilava makuuhuone, jonka String säilytysratkaisu hurmaa toimivuudellaan ja ilmeellään täynnä kirjoja. Iso työpiste huoneen ikkunan edessä tekee myös vaikutuksen.

kodikasta-vanhaa-valkoista-makuuhuone-tyopiste kodikasta-vanhaa-valkoista-keittio

Keittiössä tyylissä on mielenkiintoinen sekoitus modernia ja pelkistettyä mustavalkoista sekä romanttista maalaismaisuutta. Ruutulattia tuo hauskan yksityiskohdan samoin kuin tilan kulmauksessa oleva seinätapetti.

kodikasta-vanhaa-valkoista-keittio-parveke

Kuvat bjurfors.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.