Tilava ja avara kaksio täynnä ihasteltavaa

kodikasta-vanhaa-valkoista-olohuone

Tässä isossa kaksiossa riittää neliöitä vaikka minkälaisen sisustuksen toteuttamiseen. Huoneet ovat todella tilavia ja avaria, unohtamatta tietenkään valoisuutta. Talon vanha alkuperä näkyy sekä suuressa huonekorkeudessa että katon reunoja kiertävissä koristeellisissa pinnoissa. Tämä huikea Göteborgissa sijaitseva koti löytyy myynnistä Bjurforsilta.

kodikasta-vanhaa-valkoista

Olohuoneeseen mahtuu sohvaryhmän lisäksi iso ruokapöytä, jonka äärellä erilaiset tuolit nostavat esiin kodin upean skandinaavisen sisustuksen. Seiniltä löytyy myös runsaasti tauluja, mikä tuo osaltaan kodikkuutta ja yksityiskohtia kokonaisuuteen.

kodikasta-vanhaa-valkoista-makuuhuone

Pariovien takaa avautuu todella tilava makuuhuone, jonka String säilytysratkaisu hurmaa toimivuudellaan ja ilmeellään täynnä kirjoja. Iso työpiste huoneen ikkunan edessä tekee myös vaikutuksen.

kodikasta-vanhaa-valkoista-makuuhuone-tyopiste kodikasta-vanhaa-valkoista-keittio

Keittiössä tyylissä on mielenkiintoinen sekoitus modernia ja pelkistettyä mustavalkoista sekä romanttista maalaismaisuutta. Ruutulattia tuo hauskan yksityiskohdan samoin kuin tilan kulmauksessa oleva seinätapetti.

kodikasta-vanhaa-valkoista-keittio-parveke

Kuvat bjurfors.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson