Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tilava kerrostaloasunto Lahdessa

kerrostaloasunto-keittio-klassinen

Aivan Lahden keskustassa sijaitsee tyylikkäästi sisustettu kerrostaloasunto, josta löytyy hulppeat 132 neliötä. Tämä harkitusti ja laadukkaasti suunniteltu kokonaisuus kätkee sisäänsä mm. Kvänum keittiön, viinikaapin sekä ylellisiä marmoripintoja. Asunnon välitystä hoitaa Arvoasunnot ja se löytyy listattuna Etuovesta.

klassinen-vaalea-keittio

Keittiössä saarekkeen toiselta puolelta löytyy pieni pöytätaso, jonka ääressä voi nautiskella kupillisen kahvia tai lounaan. Kaunis astiavitriini takaseinällä sekä viinikaappi viimeistelevät tämän klassisen keittiön.

vanhat-pariovet

Eteistila on avara ja valoisa. Kauniit pariovet vievät ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Suuri huonekorkeus korostuu seinään osittain jätetystä valkoisesta osasta. Eteisen kruunaa näyttävä matto, joka tuo tilaan kodikkaan tunnelman.

olohuone-vaalea-sisustus

Olohuoneesta löytyy tilaa sekä sohvaryhmälle että erillisellä nojatuolikaksikolle.

ruokailutilan-sisustus

Ruokailutilaan on mukava kerääntyä viettämään iltaa ystävien ja perheen kanssa.

jalopuu-sangynpaaty

Makuuhuoneeseen arvokkuutta antaa jalopuinen tumma sängynpääty sekä samaa sarjaa olevat yöpöydät. Seinän väri yhdistyy kauniisti verhotekstiileihin.

tyohuone-sisustus

Ja löytyypä näistä neliöistä myös oma tilava työhuonekin, jossa voi tarpeen tullen majoittaa vieraita.

kylpyhuone-marmorilaatta kompakti-sauna-kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneesta löytyy kompakti pieni sauna, jossa kelpaa mainiosti nautiskella lenkin jälkisest löylyt. Vaalea marmorilaatta lattialla ja seinissä tekee tilasta miellyttävän valoisan ja tuo hotellimaista luksusta kokonaisuuteen. Kohteen tarkemmat tiedot löydät täältä.

Kuvat arvoasunnot.fi / etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.