Tilava yksiö tyylikkäällä sisustuksella

valoa-ja-puuta-sisustus

Kauniit tammiviilukaapistot siivittävät tämän Helsingin keskustassa sijaitsevan tilavan yksiön tyylikkääseen tunnelmaan, jossa valkoinen, harmaa ja vaalea puu sointuvat upeasti keskenään luoden samalla ajattoman tyylikkään perustan kodin sisustukselle. Tämän myynnissä olevan kohteen tarkemmat tiedot löytyvät täältä.

valoa-ja-puuta-ruokailutila

Seinän pituudelta jatkuva kaapisto tuo lämmintä kodikasta tunnelmaa, ja upotettuun osaan sijoittuvat keittiötoiminnallisuudet jäävät samalla huomaamattomaksi osaksi kokonaisuutta. Elegantti valkoinen pöytälevy valkoisine jalkoineen muodostavat tilavan ruokailuryhmän. Mittaan tehty pöytälevy onkin mainio vaihtoehto saada tilaan juuri haluamansa kokoinen pöytä. Se on silloin myös helposti käsiteltävissä halutun väriseksi.

valoa-ja-puuta-keittio

Integroidut keittiökoneet piiloutuvat kalusteovien ja upotettu keittiötila on valaistu tyylikkäästi listavalolla.

valoa-ja-puuta-oleskelutila

Valkoinen ja puu ovat vahvasti esillä myös sohva-alueen puolella, josta löytyy muun muassa suosittu Tablo pöytä. Valoisuudesta pitää huolen studiohenkinen pyöreä lattiavalaisin.

valoa-ja-puuta-tilanjakaja

Keittiö ja olohune jakautuu makuuhuoneesta kaapiston avulla, joka on tyyliltään samaa tammiviilua kuin keititökaapit. Samalla se tarjoaa hyvää säilytystilaa suoraan alkovin puolelle.

valoa-ja-puuta-tilat valoa-ja-puuta-makuuhuone

Vastaava kaapisto jakaa alkovin myös eteisen puolelta.

valoa-ja-puuta-eteinen valoa-ja-puuta-kylpyhuone

Kylpyhuone jatkaa samoilla linjoilla asunnon muun tyylin kanssa. Betonin harmaita sävyjä, valkoisia pintoja sekä vaaleaa puuta.

valoa-ja-puuta-kylpyhuone-tyyli

Kuvat Huom! / etuovi.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson