Tilava yksiö tyylikkäällä sisustuksella

valoa-ja-puuta-sisustus

Kauniit tammiviilukaapistot siivittävät tämän Helsingin keskustassa sijaitsevan tilavan yksiön tyylikkääseen tunnelmaan, jossa valkoinen, harmaa ja vaalea puu sointuvat upeasti keskenään luoden samalla ajattoman tyylikkään perustan kodin sisustukselle. Tämän myynnissä olevan kohteen tarkemmat tiedot löytyvät täältä.

valoa-ja-puuta-ruokailutila

Seinän pituudelta jatkuva kaapisto tuo lämmintä kodikasta tunnelmaa, ja upotettuun osaan sijoittuvat keittiötoiminnallisuudet jäävät samalla huomaamattomaksi osaksi kokonaisuutta. Elegantti valkoinen pöytälevy valkoisine jalkoineen muodostavat tilavan ruokailuryhmän. Mittaan tehty pöytälevy onkin mainio vaihtoehto saada tilaan juuri haluamansa kokoinen pöytä. Se on silloin myös helposti käsiteltävissä halutun väriseksi.

valoa-ja-puuta-keittio

Integroidut keittiökoneet piiloutuvat kalusteovien ja upotettu keittiötila on valaistu tyylikkäästi listavalolla.

valoa-ja-puuta-oleskelutila

Valkoinen ja puu ovat vahvasti esillä myös sohva-alueen puolella, josta löytyy muun muassa suosittu Tablo pöytä. Valoisuudesta pitää huolen studiohenkinen pyöreä lattiavalaisin.

valoa-ja-puuta-tilanjakaja

Keittiö ja olohune jakautuu makuuhuoneesta kaapiston avulla, joka on tyyliltään samaa tammiviilua kuin keititökaapit. Samalla se tarjoaa hyvää säilytystilaa suoraan alkovin puolelle.

valoa-ja-puuta-tilat valoa-ja-puuta-makuuhuone

Vastaava kaapisto jakaa alkovin myös eteisen puolelta.

valoa-ja-puuta-eteinen valoa-ja-puuta-kylpyhuone

Kylpyhuone jatkaa samoilla linjoilla asunnon muun tyylin kanssa. Betonin harmaita sävyjä, valkoisia pintoja sekä vaaleaa puuta.

valoa-ja-puuta-kylpyhuone-tyyli

Kuvat Huom! / etuovi.com