Search
Close this search box.

Toimiva ja kotoisa pieni asunto

Göteborgissa sijaitseva 38 neliöinen asunto hurmaa lämpimällä ja kotoisalla tunnelmallaan. Tummanrouheat puulattiat luovat miellyttävää kontrastia valkoisille seinille, jota koristavat kauniit listat. Suurista ikkunoista tulviva valo avartaa muuten melko vähäistä neliömäärää mukavasti.

Ruokailunurkkaus on toimiva sekoitus erilaisia materiaaleja. Terästä, tiiltä ja moderneja materiaaleja, unohtamatta tietenkään upeaa lattiaa.

Keittiön välitilassa koristeellinen tapetti lasilevyn takana antaa mukavaa ilmeikkyyttä muuten valkoisille kaapistolle.

Huonekorkeus sallii asuntoon toimivan parviratkaisun. Näin tilaa jää myös omalle pienelle olohuonenurkkaukselle. Lattiasta kattoon yltävä kirjahyllykkö korostaa tilan korkeutta ja tarjoa sopivasti säilytystilaa myös parvelle.

Näyttävän portaikon alle kätkeytyy mainiota säilytystilaa. Puiset askelmat yhtyvät loistavasti lattian väritykseen sekä vaatekaapin oveen.

Parvelta löytyy suuri sänky sekä puitteet television katseluun, sen mitä näin viihtyisässä asunnossa nyt tarvitsee.

Valaistusratkaisu on toimiva ja epäsuoraa valoa antava lattiavalaisin erittäin toimiva ratkaisu tämänkaltaisessa tilassa. Lasilevy parven ulkoreunalla  pitää huolen ettei vahingossa tule pudottua alas lattialle. Se heijastaa samalla myös tyylikkäästi valoa.

Kylpyhuoneen moderni tunnelma kruunaa tämän tyylikkäästi toteutetun asunnon ilmeen. Asunto on esitelty tarkemmin Stadshem -verkkosivustolla.

Kuvat stadshem.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke