Toimiva ja kotoisa pieni asunto

3.10.2012

Göteborgissa sijaitseva 38 neliöinen asunto hurmaa lämpimällä ja kotoisalla tunnelmallaan. Tummanrouheat puulattiat luovat miellyttävää kontrastia valkoisille seinille, jota koristavat kauniit listat. Suurista ikkunoista tulviva valo avartaa muuten melko vähäistä neliömäärää mukavasti.

Ruokailunurkkaus on toimiva sekoitus erilaisia materiaaleja. Terästä, tiiltä ja moderneja materiaaleja, unohtamatta tietenkään upeaa lattiaa.

Keittiön välitilassa koristeellinen tapetti lasilevyn takana antaa mukavaa ilmeikkyyttä muuten valkoisille kaapistolle.

Huonekorkeus sallii asuntoon toimivan parviratkaisun. Näin tilaa jää myös omalle pienelle olohuonenurkkaukselle. Lattiasta kattoon yltävä kirjahyllykkö korostaa tilan korkeutta ja tarjoa sopivasti säilytystilaa myös parvelle.

Näyttävän portaikon alle kätkeytyy mainiota säilytystilaa. Puiset askelmat yhtyvät loistavasti lattian väritykseen sekä vaatekaapin oveen.

Parvelta löytyy suuri sänky sekä puitteet television katseluun, sen mitä näin viihtyisässä asunnossa nyt tarvitsee.

Valaistusratkaisu on toimiva ja epäsuoraa valoa antava lattiavalaisin erittäin toimiva ratkaisu tämänkaltaisessa tilassa. Lasilevy parven ulkoreunalla  pitää huolen ettei vahingossa tule pudottua alas lattialle. Se heijastaa samalla myös tyylikkäästi valoa.

Kylpyhuoneen moderni tunnelma kruunaa tämän tyylikkäästi toteutetun asunnon ilmeen. Asunto on esitelty tarkemmin Stadshem -verkkosivustolla.

Kuvat stadshem.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.