Tom Dixon valaisimet

Valaisin tulee oikeuksiinsa oikeanlaisessa ympäristössä. Se voi olla kontrastina tilan tyylille tai värimaailmalle, tai vaihtoehtoisesti se voi tukea tilassa jo esillä olevia piirteitä. Tom Dixon valaisimet tuovat rouheaa ilmettä tilaan. Niiden selkeälinjaisuus ja hieman teolliset piirteet tuovat kivan lisämausteen tilan ilmeeseen ja olemukseen. Tutustu valikoimaan tarkemmin Länna Möbler -verkkokaupassa.

Kuva lannamobler.se

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.