Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tumma sisustus

Tumma sisustus tarjoaa draaman ainekset. Pelkkä musta ja harmaa eivät sisustuksessa sinällään toimi. Tarvitaan tehostevärejä sekä tekstuuripintoja, jotka elävöittävät tilaa tehden siitä samalla kotoisan. Tässä mielenkiintoinen kokonaisuus, jossa houkuttelevat muodot ja voimkkaat kontrastit tekevät tilasta lämpin, eivät synkän. Tummista värivalinnoista huolimatta. Tutustu tarkemmin tilan toteutukseen Sköna Hem -verkkosivuilla.

Kuva skonahem.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.