Tummaa tyylikästä draamaa sisustuksessa

30.3.2016

tummat-pinnat-sisustus-draama

Dramaattisen tumma puulattia ja tummanharmaat ja puiset kalusteet luovat elegantin ilmeen tälle 57 neliöiselle kaksiolle, jossa on varsin lämmin kodikas tunnelma. Olohuone ja keittiö rajautuvat toisistaan saarekkeella, joka tarjoaa työskentelytason lisäksi myös ruokailupaikan. Asunto löytyy myynnistä Bjurforsista ja sen stailauksesta on vastannut Emma Fischer.

keittio-tummat-pinnat-sisustus-draama

Keittiön rento ilme syntyy avohyllyistä sekä pitkää keittiöseinää koristavasta tangosta. Siihen saa kätevästi ripustettua käytetyimmät keittiövälineet, helposti saataville sekä tuomaan tunnelmaa.

seinatanko-keittio-tummat-pinnat-sisustus-draama

Valaisimet antavat tälle tyylikkäälle, maalaisrustiikkiakin henkivälle keittiölle viimeistellyn ilmeen. Harmaan eri sävyjä, valkoisia kaakelipintoja sekä kimaltelevia messinkipintoja. Niistä syntyy näyttävä kokonaisuus.

kirjahylly-tummat-pinnat-sisustus-draama

Olohuoneessa musta nahkasohva, koko seinän levyinen räätälöity kirjahyllykkö sekä printtitaulut luovat lämpimän kodikkaan tunnelman.

sisustus-tummat-pinnat-sisustus-draama kylpyhuone-tummat-pinnat-sisustus-draama

Kuvat bjurfors.se / Alen Cordic

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.