Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tummaa tyylikästä draamaa sisustuksessa

tummat-pinnat-sisustus-draama

Dramaattisen tumma puulattia ja tummanharmaat ja puiset kalusteet luovat elegantin ilmeen tälle 57 neliöiselle kaksiolle, jossa on varsin lämmin kodikas tunnelma. Olohuone ja keittiö rajautuvat toisistaan saarekkeella, joka tarjoaa työskentelytason lisäksi myös ruokailupaikan. Asunto löytyy myynnistä Bjurforsista ja sen stailauksesta on vastannut Emma Fischer.

keittio-tummat-pinnat-sisustus-draama

Keittiön rento ilme syntyy avohyllyistä sekä pitkää keittiöseinää koristavasta tangosta. Siihen saa kätevästi ripustettua käytetyimmät keittiövälineet, helposti saataville sekä tuomaan tunnelmaa.

seinatanko-keittio-tummat-pinnat-sisustus-draama

Valaisimet antavat tälle tyylikkäälle, maalaisrustiikkiakin henkivälle keittiölle viimeistellyn ilmeen. Harmaan eri sävyjä, valkoisia kaakelipintoja sekä kimaltelevia messinkipintoja. Niistä syntyy näyttävä kokonaisuus.

kirjahylly-tummat-pinnat-sisustus-draama

Olohuoneessa musta nahkasohva, koko seinän levyinen räätälöity kirjahyllykkö sekä printtitaulut luovat lämpimän kodikkaan tunnelman.

sisustus-tummat-pinnat-sisustus-draama kylpyhuone-tummat-pinnat-sisustus-draama

Kuvat bjurfors.se / Alen Cordic

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.