Tumman elegantti koti

30.8.2012

Sisustusarkkitehti Joanna Laajiston kädenjäljessä näkyy elegantti skandinaavinen ote. Turhat krumeluurit on unohdettu ja sisustuksessa on keskitytty olennaiseen. Tumman tyylikäs värimaailma viestii arvokkuutta ja kokonaisuus näyttää viimeistellylltä. Keittiön avohyllyt tuovat kodikasta tunnelmaa ja sopivaa rentoutta. Avohyllyjen ansiosta astiat tulevat myös esiin eivätkä ole kaapeissa piilossa.

Olohuoneen keskipisteenä on valkoisena hohkava suuri sohvaryhmä, joka rytmittää hyvin muuten tummaa sisustusta. Erillisten hyllyjen sijaan seinään on upotettu syvennyksiä, jotka kätkevät aina tarpeellista säilytystilaa. Erittäin toimiva ja sisustusta rauhoittava ratkaisu.

Sohvan takaa löytyy tyylikäs pöytäryhmä, jonka tunnelmasta vastaa korkea lattiavalaisin.

Kylpyhuoneessa kaarevat ikkuna-aukot luovat arvokkuutta. Saunan seinäpääty on kokonaan lasia, mikä avartaa löylyhuonetta ja samalla tietenkin kylpyhuoneen puolella peilee tilan valoa. Suihkujen lisäksi kylpyhuoneesta löytyy suurikokoinen amme. Tarkemmin tähän upeaan sisustukseen voit tutustua Joanna Laajiston verkkosivuilla.

Kuvat joannalaajisto.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.