Search
Close this search box.

Tunnelmallinen koti

lamminkoti1

Tämän upean arkkitehtitoimisto Grön Linjen suunnitteleman kodin kellarista löytyy loistavat puitteet viihtyisän viini-illan järjestämiseen. Tunnelmasta pitävät huolen luonnonläheiset materiaalit ja toimiva valaistus.

lamminkoti2

Näyttävien kivirykelmien keskeltä löytyy rottinkituoleista koottu pöytäryhmä. Seinustalle sijoitettu takka viimeistelee tilan ilmeen.

lamminkoti3

Talon sisustuksen linja jatkuu samana myös muissa tiloissa. Ikkunoita on paljon, mikä korostaa tilojen valoisuutta ja avaruutta.

lamminkoti4

Iso oleskelutila yhdistyy keittiöön ja ruokailutilaan mainiosti. Kokonaisuus ei ole sekava vaan erittäin toimiva ja onnistunut. Täällä on helppo istua iltaa isollakin porukalla eikä juttu katkea kesken.

lamminkoti5

Keittiössä on runsaasti työskentelytilaa vaativallekin kokille. Myös säilytystilaa löytyy yllin kyllin.

lamminkoti6

Suuret ikkunat seinustalla yhdistävät luonnon tilaan. Näkymä on kuin 24 tuntia vuorokaudessa elävä näyteikkuna. Lasien takaa löytyy suuri terassitila tunnelmallisia ja lämpimiä kesäpäiviä varten. Tarkemmin projektiin voit tutustua arkkitehtitoimiston verkkosivuilla.

Kuvat gronlinje.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke