Tunnelmallinen koti

10.2.2013

lamminkoti1

Tämän upean arkkitehtitoimisto Grön Linjen suunnitteleman kodin kellarista löytyy loistavat puitteet viihtyisän viini-illan järjestämiseen. Tunnelmasta pitävät huolen luonnonläheiset materiaalit ja toimiva valaistus.

lamminkoti2

Näyttävien kivirykelmien keskeltä löytyy rottinkituoleista koottu pöytäryhmä. Seinustalle sijoitettu takka viimeistelee tilan ilmeen.

lamminkoti3

Talon sisustuksen linja jatkuu samana myös muissa tiloissa. Ikkunoita on paljon, mikä korostaa tilojen valoisuutta ja avaruutta.

lamminkoti4

Iso oleskelutila yhdistyy keittiöön ja ruokailutilaan mainiosti. Kokonaisuus ei ole sekava vaan erittäin toimiva ja onnistunut. Täällä on helppo istua iltaa isollakin porukalla eikä juttu katkea kesken.

lamminkoti5

Keittiössä on runsaasti työskentelytilaa vaativallekin kokille. Myös säilytystilaa löytyy yllin kyllin.

lamminkoti6

Suuret ikkunat seinustalla yhdistävät luonnon tilaan. Näkymä on kuin 24 tuntia vuorokaudessa elävä näyteikkuna. Lasien takaa löytyy suuri terassitila tunnelmallisia ja lämpimiä kesäpäiviä varten. Tarkemmin projektiin voit tutustua arkkitehtitoimiston verkkosivuilla.

Kuvat gronlinje.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.