Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tunnelmallinen olohuone

Musta kiiltävä flyygeli, muhkea nahkainen nojatuoli, vanha takka, rouhea seinäpalkki ja tummanruskeat kattoparrut. Nämä kaikki yhdessä valkoisten seinäpintojen kanssa luovat valloittavan kokonaisuuden, jossa on liki jokaiselle jotakin. Suuret ikkunat tulvivat valoa tilaan, jonka kodikkuus ja tunnelma on kirjaimellisesti katossaan.

Kalusteissa on koristeellisuutta ja pinnoissa rouheaa ilmettä. Illan tullen voi hyvillä mielin ottaa lasillisen sherryä, napata kirjahyllystä lempikirjansa ja asettua nojatuolille nautiskelemaan. Tämä viehättävä asunto löytyy kiinteistövälittäjä Lagerlingsin verkkosivuilta.

Kuvat lagerlings.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.