Search
Close this search box.

Tunnelmallinen pappila

eteinen-koti-pappila

Tervetuloa vanhaan pappilaan! Tyylikkäästi vanhaa kunnioittaen saneerattu n. 200 vuotias päärakennus hurmaa uniikilla tunnelmallaan heti eteistilasta alkaen. Upea pihapiiri lisärakennuksineen tarjoaa vaihtoehtoja arjen rinnalle aina hevostalleista työpajoihin. Tämä ainutlaatuinen pappilamiljöö löytyy myynnistä Bo LKV:ltä.

sisustus-koti-pappila

Vanhat leveät lankkulattiat johdattelevat huoneesta toiseen. Levät oviaukot, salien n. 3m huonekorkeus ja suuret ruutuikkunat saavat tilat tulvimaan luonnonvaloa. Modernit valkoiset pinnat saavat lämpimän vastaanoton vahoista tummanruskeista puukalusteista.

vanhat-kalusteet-koti-pappila

Kattokruunut ja muut kauniit yksityiskohdat sekä huonekalut viestivät rakennuksen historiasta.

keittio-koti-pappila

Suuri tupakeittiö tarjoaa nykyaikaiset kokkailumahdollisuudet, minkä rinnalla vanha puuhella ja leivinuuni tuovat loistavan lisän ja vastauksen monin kotikokin toiveisiin.

leivinuuni-koti-pappilamakuuhuone-koti-pappila

Huoneet ovat tilavia ja suurten ikkunoiden ansiosta ne tuntuvat entistä avarammilta.

makuuhuone-sisustus-koti-pappila

Talon alkuperäinen tunnelma yhdistyy kauniisti koristeellisiin yksityiskohtiin, joista löytyy sekä jotain uutta että vanhaa.

kylpyhuone-koti-pappila

Tummanruskea sävy tuo kylpyhuoneeseen lämmintä tunnelmaa.

sauna-koti-pappila

Tässä saunassa kelpaa löylytellä pitempäänkin.

pihapiiri-koti-pappila

Pihapiirissä riittää puuhaa kesät ja talvet eikä tila lopu ihan heti kesken vaikka kutsuisi enemmänkin sukua ja ystäviä paikan päälle.

Kuvat bolkv.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riippukeinu terassille
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.
Laadukkaat ja käytössä mukavat terassikalusteet ovat olennainen osa viihtyisää terassia. Aava sohva, nojatuoli ja pöytä muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jonka äärellä mahtuu viettämään aikaa useampikin henkilö.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke