Search
Close this search box.

Tunnelmallinen puutalo Turussa

puutalo-turku-hirsi-1

Turun Mäntymäestä löytyy upea vanha hirsirakenteinen omakotitalo, joka kätkee yli 200 neliöönsä paljon ihania ja tunnelmallisia tiloja, jotka jakautuvat kolmeen kerrokseen. Oleskelutilojen lisäksi tästä kodikkaasta asunnosta löytyy mm. upeat kylpytilat, askarteluhuone ja kodinhoitotila. Koti on myynnissä Etuovessa ja sen välityksestä vastaa Bo LKV

puutalo-turku-hirsi-2

Vaalean helmenharmaaksi maalatut lautalattiat henkivät kodin vanhaa tunnelmaa, minkä kruunaa näkyviin jätetyt hirsirakenteet sekä vanhat puukalusteet. Rytmiä yleisilmeeseen tuo puun värisiksi jätetyt ikkunankarmit.

puutalo-turku-hirsi-3

Ruokasalista löytyy lämpöä henkivä takka ja leveät pariovet vievät tilan takaosasta olohuoneen puolelle.

puutalo-turku-hirsi-4

Keittiössä yhdistyy uusi ja vanha. Valkoisen ja puupintojen muodostama yhdistelmä tekee tilasta kodikkaan modernin. Ruokapöydän toiselta puolelta löytyy ihana vanha puinen sohva, johon voi halutessaan käpertyä makoilemaan ja odottamaan pullien valmistumista.

puutalo-turku-hirsi-5

Seinustalla avohyllykön naulakkoon saa kätevästi ripustettu pyyhkeet ja hyllykköön rakkaimmat koriste-esineet ja astiat.

puutalo-turku-hirsi-6

Välitilan tiilimäinen kaakeli antaa kivan yksityiskohdan. Ilman vetimiä toimivat kaapinovet tekevät niistä sopivan huomaamattomia.

puutalo-turku-hirsi-7

Vanhat ovet ja lautalattia ovat näkyvästi esillä kaikkialla. Suurista ikkunoista tulviva valo korostaa vaaleaa ja valoisaa valkoista värimaailmaa.

puutalo-turku-hirsi-8

Ylimmässä kerroksessa katon muoto tuo mielenkiintoisen lisän tilojen ilmeeseen. Siihen on myös upotettu valaistusratkaisu, jonka avulla tiloihin saadaan tarvittavaa yleisvaloa.

puutalo-turku-hirsi-9

Hirsipalkit katonrajassa tuovat kivan lisämausteen. Sänky sijaitsee suojaisasti omassa syvennyksessään. Tässä on sisustajalle paljon mahdollisuuksia sekoittaa eri tyylejä sekä aikakausia.

puutalo-turku-hirsi-10

Suuri neliömäärä antaa paljon mahdollisuuksia.

puutalo-turku-hirsi-11 puutalo-turku-hirsi-12 puutalo-turku-hirsi-13 puutalo-turku-hirsi-14

Kodin myynti-ilmoitus löytyy Etuovi.com sivuilta ja asunnon välitystä hoitaa Bo LKV

Kuvat etuovi.com / bolkv.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke