Search
Close this search box.

Tunnelmallinen Vihervaara

kannustalo-vihervaara-1

Krista Keltasen ikuistamat tunnelmat viisihenkisen perheen asuttamasta Kannustalon Vihervaarasta saavat haukkomaan henkeä. Tämä tyylikkäästi ja yhteneväisesti sisustettu koti tarjoaa sekoituksen maalaismaista, teollista ja modernia tyyliä. Vähäistä värien käyttöä kompensoivat rohkeat kalustevalinnat sekä seinillä ja yksityikoshdissa esiintyvät upeat tekstuurit.

kannustalo-vihervaara-2

Kylpyhuoneessa katse kiinnittyy seinällä oleviin sarvinaulakoihin sekä kaapiston kaareviin vetimiin. Nämä yhdessä rikkovat juuri sopivasti allaskaluston ja peilin pelkistettyä ilmettä.

kannustalo-vihervaara-3

Ruokailutilassa valkoinen on hallitsevassa roolissa. Lämpöä ja kodikkuutta tuovat puisella tasolla varustettu pitkä ruokaöytä sekä sen ylle sijoitetut pehmeät kangasvalaisimet.

kannustalo-vihervaara-4

Näkymä olohuoneesta keittiöön ja ruokailutilaan toimii luonnollisena jatkeena tilalle ja kokonaisuus on miellyttävän harmoninen.

kannustalo-vihervaara-5

Suuret ikkunat ja makuuhoneen erottavat lasiovet lisäävät avaruuden ja valon tuntua.

kannustalo-vihervaara-6

Makuuhuoneessa sänky on saanut ympärilleen arvoisensa kehikön. Huoneen kulmaukseen sijoitettu nojatuoli ja antiikkimainen piironki täydentävät tilan ilmettä. Seinällä moderni ruudukkotapetti tuo kaivattua räväkkyyttä ja rytmiä.

kannustalo-vihervaara-7

Näyttävä puinen hyllykkö tarjoaa loistavasti säilytystilaa ja pitää niin tavarat kuin vaatteetkin oikeilla paikoillaan ja järjestyksessä.

kannustalo-vihervaara-8

Terassikalusteet jatkavat talon sisällä olevaa tyyliä. Koti on upea kokonaisuus, joka henkii modernia asumista unohtamatta luonnonmateriaalia ja lämmintä tunnelmaa.

Kuvat Krista Keltanen / kristakeltanen.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke