Tunnetta ja väriä sisustukseen

30.1.2016

sisustus-tunnetta-ja-varia

Värikkäällä seinällä saa luotua tilan sisustukseen todella vaikuttavan tunnelman. Kun väriä käytetään myös sisustuksen muissa elementeissä ja tilan huonekaluissa, kokonaisuudesta tulee todella vaikuttava. Pirteiden värien rinnalla vanhojen huonekalujen ja modernien yksityiskohtien aikaansaama yhtälö on erittäin toimiva. Tämän Göteborgissa sijaitsevan asunnon myyntiä hoitaa Lundin.

sininen-sisustus-tunnetta-ja-varia

Kun väriä on sopivasti, se ei tunnu liian tungettelevalta tai levottomalta. Yksi seinä voi monessa tilanteessa riittää, mutta pari seinää tekee väristä entistä voimakkaan ja harkitumman näköisen. Värisävyjen kanssa kannattaa olla todella tarkka. Tässä sinisen rinnalla valkoiset huonekalut ja vaalea puulattia nousevat aivan uudella tavalla arvoonsa ja kokonaisuus saa vielä upean lisän ruokapöydän ympärillä olevista vanhoista puutuoleista.

olohuone-sisustus-tunnetta-ja-varia

Rohkeat värit sopivat mainiosti erityisesti vanhempien asuntojen luonteeseen, jolloin ne korostavat vanhan asunnon usein uniikkeja sekä koristeellisia yksityiskohtia.

keittio-sisustus-tunnetta-ja-varia

Tämän kodin keittiössä on rento, jopa maalaishenkinen tunnelma, johon sekoittuu retrot piirteet, mm. kaapinovien vetimissä. Viherkasvit/maustekasvit tuovat keittiöön energistä ilmettä ja kodikkuutta, kun taas pöydän yläpuolella sopivan huomaamaton ja moderni riippuvalaisin antaa kivan piristysruiskeen tilan ilmeeseen.

keittiokomero-sisustus-tunnetta-ja-varia

Vanhan keittiökomeron yläpuolelta löytyy tuiki tarpeellista säilytystilaa ja ratkaisu nostaa jälleen vanhan asunnon omaleimaiset piirteet hauskasti esiin.

makuuhuone-sisustus-tunnetta-ja-varia

Makuuhuone yhdistyy toiseen erilliseen tilaan, joka toimii vaikkapa pukeutumishuoneena tai tarpeen tullen kotitoimistona.

pukeutumishuone-sisustus-tunnetta-ja-varia

Tällainen ”ylimääräinen” tila tuo joustavuutta arkeen ja helpottaa tavaroiden sekä vaatteiden järjestelyä.

Kuvat lundin.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.