Tunnetta ja väriä sisustukseen

sisustus-tunnetta-ja-varia

Värikkäällä seinällä saa luotua tilan sisustukseen todella vaikuttavan tunnelman. Kun väriä käytetään myös sisustuksen muissa elementeissä ja tilan huonekaluissa, kokonaisuudesta tulee todella vaikuttava. Pirteiden värien rinnalla vanhojen huonekalujen ja modernien yksityiskohtien aikaansaama yhtälö on erittäin toimiva. Tämän Göteborgissa sijaitsevan asunnon myyntiä hoitaa Lundin.

sininen-sisustus-tunnetta-ja-varia

Kun väriä on sopivasti, se ei tunnu liian tungettelevalta tai levottomalta. Yksi seinä voi monessa tilanteessa riittää, mutta pari seinää tekee väristä entistä voimakkaan ja harkitumman näköisen. Värisävyjen kanssa kannattaa olla todella tarkka. Tässä sinisen rinnalla valkoiset huonekalut ja vaalea puulattia nousevat aivan uudella tavalla arvoonsa ja kokonaisuus saa vielä upean lisän ruokapöydän ympärillä olevista vanhoista puutuoleista.

olohuone-sisustus-tunnetta-ja-varia

Rohkeat värit sopivat mainiosti erityisesti vanhempien asuntojen luonteeseen, jolloin ne korostavat vanhan asunnon usein uniikkeja sekä koristeellisia yksityiskohtia.

keittio-sisustus-tunnetta-ja-varia

Tämän kodin keittiössä on rento, jopa maalaishenkinen tunnelma, johon sekoittuu retrot piirteet, mm. kaapinovien vetimissä. Viherkasvit/maustekasvit tuovat keittiöön energistä ilmettä ja kodikkuutta, kun taas pöydän yläpuolella sopivan huomaamaton ja moderni riippuvalaisin antaa kivan piristysruiskeen tilan ilmeeseen.

keittiokomero-sisustus-tunnetta-ja-varia

Vanhan keittiökomeron yläpuolelta löytyy tuiki tarpeellista säilytystilaa ja ratkaisu nostaa jälleen vanhan asunnon omaleimaiset piirteet hauskasti esiin.

makuuhuone-sisustus-tunnetta-ja-varia

Makuuhuone yhdistyy toiseen erilliseen tilaan, joka toimii vaikkapa pukeutumishuoneena tai tarpeen tullen kotitoimistona.

pukeutumishuone-sisustus-tunnetta-ja-varia

Tällainen ”ylimääräinen” tila tuo joustavuutta arkeen ja helpottaa tavaroiden sekä vaatteiden järjestelyä.

Kuvat lundin.se

Jaa tämä juttu:
Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson