Tupla Kupla valaisin

tuplakupla

Monen sisustajan keskuudessa intohimoa ja tunteita herättänyt Double Bubble on eräs sisustusharrastajien suosikkivalaisimista. Vuonna 2001 Eero Aarnion suunnittelemasta valaisimesta on sittemmin ilmestynyt useita eri kokoja aina miniatyyreihin saakka. Suurin 130cm korkea malli on melkoinen ilmestys tilassa kuin tilassa. Valaisin hehkuu ympärilleen virkistävää valoa ja säteilee valon meille suomaa energiaa.

Tuotetta myy FinnishDesignShop -verkkokauppa

Kuva valmistajan

6 KOMMENTIT

  1. Eilen Askossa ihmettelin 1150€ hintaista isointa mallia. Työn laatu kerrassaan surkeaa. Ei edes jäysteitä ole vaivauduttu poistamaan puolikkaiden saumasta ja puolikaat porrastavat siellä täällä. Ihan nättiä muotoilua kieltämättä, mutta tuollaisesta halvanoloisesta muovihökötyksestä moista summaa en maksa todellakaan.

  2. Kerro Tuplis mullekkin, mistä tälläset alelaari löytää !
    Ei taida ihan jokasella riittää rahat tollaseen ?

  3. Mielenkiintoista, että ketjun aloittajan mielestä design-tuote ei selkeästikään ole enää design-tuote, jos se on kaikkien saatavilla. Eli Tuplikselle design merkitsee vain brassailua kalliilla tavaralla.

  4. Ei kai sillä ole mitään merkitystä missä Tupla Kuplaa myydään ja mihin hintaan. Jos sen saat Halpa Hallista 59 eurolla joku päivä niin jätätkö ostamatta? Ei näille design-esineille 60-luvullakaan mitään erikoismyymälää ollut. Siellä myytiin missä oli kanavia myydä.

  5. Herää tässä mieleen kysymys, voiko esine enää saavuttaa todellista designelementin statusta, kun Anttilat ja muut halpaketjut poimivat näitä klassikkoja valikoimiinsa? Liikkeiden sisäänostajat hankkivat designia tajuamatta koko alasta mitään. Sitten ihmettelevät, kun tavara ei menekään kaupan ja tavara päätyy ale-koreihin. Ehkä olisi myös valmistajilla ja maahantuojilla mietinnän paikka mille roskaketjuille tavaroitansa myyvät. Miksi italialaista huippudesignia pitäisi saada Tuurin kyläkaupasta, toisaalta, miksikäs ei.

  6. Tuplakupla oli entinen sisustajan unelma :) Nyt sitä näkee alelaarissa jokaikinen viikko… No thanks…

Comments are closed.