Työhuone kuntoon

Työhuoneen sisustaminen jätetään liian usein vähälle huomiolle ja vuosien mittaan tilasta kertyy helposti vanhaksi jääneiden huonekalujen hautuumaa. Tilannetta ei kuitenkaan kannata päästää tähän. Tarkkaan suunniteltu työhuone takaa kotona suoritettavien toimistotöiden tehokkaan tekemisen, kun tila on siisti ja viihtyisä. Päästä turhasta roinasta rohkeasti irti ja pistä ne vaikka kierrätykseen – älä säilö niitä työhuoneeseen mukamas käyttöä varten.

Laadukkaat huonekalut kestävät aikaa ja käyttöä. Tämä pätee myös työhuoneeseen. Hanki tilava työtaso, riittävästi säilytystilaa, mutta jätä myös tilaa viihtyisyyden luomiseksi. Taulut ja muistilistat kuuluvat olennaisena osana työhuoneen tavaravalikoimaan. Suunnittele, sommittele ja harkitse missä minkäkin toiminnon tulee olla.

Viihtyisyys on olennainen osa toimivaa työhuonetta. Jokaisella meistä on omat vaatimuksensa ja näin ollen myös työhuoneen toiminnot tulee ottaa yksilöllisesti huomioon. Eräs tärkeä asia on tehokas valaistus. Mikäli mahdollista, sijoita työpiste lähelle ikkunaa. Luonnonvalo pitää ajatukset virkeinä ja silmät terveinä. Tuo työhuoneen sisustukseen jotain henkilökohtaista, pientä kivaa. Kasvi, koriste-esineitä tai muita asioita, jotka rentouttavat tilan olemusta.

Molemmat kuvien tilat on sisustettu laaduikkailla BoConceptin tuotteilla, joilla luot helposti toimivan työhuoneen. Tutustu BoConceptiin tuotteisiin heidän verkkosivuillaan tai Vepsäläisen myymälöissä.

Kuvat boconcept.fi