Työhuone parvella

1.5.2015

huonekorkeus-olohuone

Tässä kodissa suuri huonekorkeus on hyödynnetty tehokkaasti ja olohuoneen yhteyteen on rakennettu näyttävä parviratkaisu, joka tarjoaa oman rauhaisan työskentelytilan. Parven rakenne yhdistyy sulavasti tilan muotoon ja samalla on saatu tehostettua huoneen syvyysvaikutelmaa. Asunnon suunnittelusta on vastannut The Elegant.

sisustus-kiilto

Sisustus täyttyy moderneista mustavalkoisista pinnoista ja sen rinnalle on tuotu kauniisti tilojen ilmettä pehmentäviä puisia sävyjä sekä tekstuureita. Katon spottivalaisimet läpi tilojen pitävät huolen riittävästä valaistuksesta ja niiden avulla voidaan myös korostaa haluttuja muotoja, rakenteita ja yksityiskohtia eri tiloissa.

parvi-tyopiste

Parvella sijaitsevasta työskentelytilasta on mukavat näkymät alas olohuoneeseen. Työskentelytason lisäksi sieltä löytyy myös hyvin säilytystilaa.

olohuone-hotellilook

Olohuoneen tunnelma henkii luksusmaista hotellitunnelmaa, minkä saavat aikaan mm. korkeat elegantin tummat verhot sekä niiden taakse sijoitetut valaisimet. Epäsuora pehmeästi hajoava valo onki omiaan luomaan miellyttävän valaistuksen, jota voi korostaa yksittäisillä kauniilla designvalaisimilla.

olohuone-ja-keittio

Vaalean, ruskean ja harmaan eri sävyjen kirjo tekee tilasta mielenkiintoisen. Värit ja sävyt vaihtuvat kauniisti eri materiaalien pinnoilla. Pehmeää nahkaa, kiiltävää metallia ja puunsyitä – niistä muodostuu paitsi näyttävä myös harmoninen pohja sisustukselle.

makuuhuone-seina

Makuuhuoneessa kannattaa kiinnittää huomiota seinän ja katon paneeliratkaisuihin, joista löytyy pieniä, mutta mielenkiintoa herättäviä yksityiskohtia. Huomaa myös sängyn päätyseinän muhkea verhoilu.

kompakti-koti-eteiskaytava

Eteisestä löytyy kulku ylempiin parvitiloihin. Elegantit mustat pinnat yhdessä kiiltävän lasin kanssa sulautuvat hyvin yhteen. Tarkemmin projektiin voit tutustua sisustustoimisto The Elegant -verkkosivuilla.

Kuvat thee-id.com

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.