Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Työpiste olohuoneessa

Tilankäytön maksimointi ja tyylikäs kokonaisuus olivat avainasemassa Tyylikkäin työpiste -kilpailun arvostelussa. Kilpailu on ratkennut ja tässä voittajan taidonnäyte. Kyseessä on hyvin kompakti työpiste, joka on osa olohuoneen sisustusta.

Pieneen asuntoon tai tilaan toteutettu työpiste vaatii tarkkaa sijoittelua. Helposti liikuteltava säkkituoli on mainio vaihtoehto ”työtuoliksi” ja sitä voi tarpeen tullen käyttää myös muuhun loikoiluun. Seinään kiinnitetty lasinen pöytälevy ei syö lattiatilaa ja on materiaalivalinnaltaan omiaan tähän pieneen tilaan. Samoin seinälle kiinnitetty näyttö. Tällä kertaa yksinkertainen oli kaunista ja toimivaa. Onnittelut voittajalle!

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.