Search
Close this search box.

Työpiste tyylikkääksi

tyopiste-mustavalkoinen

Viihtyisä työpiste antaa hyvät puitteet miellyttäviin hetkiin olipa kyse sitten kodin tietokoneen ääressä istuminen tai omassa kotitoimistossa puuhailu. Tärkeimpänä esittäytyy tietenkin riittävän suuri työpöytä, jolla mahtuu muutakin kuin kahvikuppi. Tämän työpöydän ympäriltä löytyy hillitty mustavalkoinen tunnelma. Kodikkuutta ja rentoutta  on tuotu pienillä seinätauluilla, katosta roikkuvalla valaisimella ja lattialle sijoitetuilla säilytyslaatikoilla.

Via Stylizimo

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Korkeussäädettävä työpöytä tuo joustavuutta työskentelyyn ja parantaa tietenkin ergonomiaa. SELKA työpöytä on laadukas ja minimalistisen tyylikäs valinta kodin tai toimistotilan työpisteelle.
Sähköisesti säädettävä työskentelykorkeus lisää käyttömukavuutta ja tekee kotona työskentelemisestä ergonomisempaa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke