Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Työpisteellä on valkoista

tyopiste-valkoista-1

Tärkeimpiä asioita työpisteellä on viihtyisyys, hyvä valaistus ja se, että löytää asiat omilta paikoiltaan. Tässä Only Deco Love -blogin kirjoittajan  Katerina Diman työpisteellä on ihana tunnelma ja huomaa, että hän on todella paneutunut työpisteensä suunnitteluun. Valkoiselle seinälle sijoitetut pienet valokuvat asettuvat rytmikkäästi paneloinnin mukaan ja muut mustavalkoiset printit jatkavat seinän tyyliä. Muuton E27 johtovalaisin roikkuu hauskasti katosta ja seinälle kiinnitetty Menun Pov kynttiläpidike tuo syvyyttä, varjoja ja tunnelmaa.

tyopiste-valkoista-2tyopiste-valkoista-3

Lämmin ja pehmeä valkoinen talja tuolin päällä pitää huolen mukavasta istumisesta. Kaikki pienet esineet ja koristeet ovat niille varatuilla paikoillaan eikä pöytä ole kaoottisen täynnä tavaraa. Kannattaa käydä Only Deco Love -blogissa inspiroitumassa myös muista ihanista sisustusratkaisuista.

Kuvat onlydecolove.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Korkeussäädettävä työpöytä tuo joustavuutta työskentelyyn ja parantaa tietenkin ergonomiaa. SELKA työpöytä on laadukas ja minimalistisen tyylikäs valinta kodin tai toimistotilan työpisteelle.
Sähköisesti säädettävä työskentelykorkeus lisää käyttömukavuutta ja tekee kotona työskentelemisestä ergonomisempaa.