Tyyliä ja hurmaavaa kodikkuutta

keittio-kodikas-tyylikas

Bloggaaja Johanna Bradford esittelee blogissaan perheensä myyntiin päätyneen kodin, jonka sisustuksessa huokuu lämmin kodikas tunnelma täynnä upeita yksityiskohtia, jotka yhdistelevät keskenään uutta ja vanhaa.

ruokapoyta-kodikas-tyylikas

Vintage henkisyys on vahvasti läsnä läpi sisustuksen ja rentoutta kokonaisuuteen on tuotu mm. keittiön pyöreän ruokapöydän ympärille tuoduilla erilaisilla tuoleilla. Leveä sohvapenkki on myös kaunis ilmestys.

olohuone-kalusteet-kodikas-tyylikas

Pehmeät miellyttävät tekstiilit yhdistyvät näyttävästi vanhojan huonekalujen kanssa ja oman lisänsä tilan tunnelmaan antavat eri kokoiset julisteet seinällä. Harmaan eri sävyt leikittelevät seinäpinnoilla ja huonekalujen materiaaleissa.

olohuone-kodikas-tyylikas

Leveät pariovet tuovat aina taianomaista tunnelmaa asuntoon sekä avartavat siirtymiä tilasta toiseen.

pariovet-kodikas-tyylikas

Koristeellinen kukkatapetti makuuhuoneen seinällä on omiaan tämän tunnelmallisen kodin sisustustyyliin.

kukkatapetti-kodikas-tyylikastyopiste-kodikas-tyylikas

Eteisessä mustavalkoinen graafisuus paistaa voimakkaasti esiin.Perinteisen seinään kiinnitetyn kaapin sijaan vaatesäilytykseen on tuotu apua irtonaisella vanhalla korkealla kaapistolla.

eteinen-kodikas-tyylikas

Kuvat Anders Bergstedt / johannabradford.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson