Tyyliä ja neliöitä

11.1.2016

piha-tyylia-nelioita-omakotitalo

Tässä Espoossa sijaitsevassa kivitalossa on peräti 350 neliötä ja viihtyisä kaunis piha. Talo sijaitsee upeasti hieman rinteessä, mikä saa talon nousemaan upeasti esiin ympäröivästä maisemsta. Laadukkaat materiaalit ja avarat tilat luovat puitteet korkeatasoiseen asumiseen antaen samalla sisustajalle paljon mahdollisuuksia omien visioiden toteuttamiseen. Asuntoa markkinoi Cristal Asunnot Oy LKV ja se löytyy Etuovesta.

eteisaula-tyylia-nelioita-omakotitalo

Eteisaula on miellyttävän avara ja se viestii heti talon laadukkaasta olemuksesta. Elegantti jalopuu tuo hienoja yksityiskohtia ja lämpimän kontrastin kiiltävillä valkoisille pinnoille.

eteinen-tyylia-nelioita-omakotitalo

Sisustuksessa on modernia tyylikkyyttä ja hieman kartanomaista henkeä.

ruokailutila-tyylia-nelioita-omakotitalo

Ruokailutila sijaitsee oleskelutilaa muutaman askeleen ylempänä antaen sille arvokkuutta. Tasovaihtelun lisäksi myös lasinen kaide erottaa ruokailualueen muusta tilasta omaksi osiokseen. Kauniit pariovet vievät suoraan keittiöön.

olohuone-tyylia-nelioita-omakotitalo

Avarassa olohuoneessa mahtuu nauttimaan isompikin seurue.

takka-tyylia-nelioita-omakotitalo

Tilan kruunaa tyylikkäästi muotoiltu takka, joka luo samalla lämpöä ja tunnelmaa. Koristeellinen kynttilänjalka ja taulu takan yläpuolella viimeistelee kokonaisuuden.

sisustus-tyylia-nelioita-omakotitaloaskelmat-tyylia-nelioita-omakotitalo

Valkoinen ja puupinnat yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi luomalla samalla ajattoman tyylin tilaan. Lämpimät matot tuovat isoihin tiloihin mukavasti kodikkuutta ja niillä pystyy korostamaan myös sisustuksen värejä.

kylpyhuone-tyylia-nelioita-omakotitalopesuhuone-tyylia-nelioita-omakotitalo

Kylpytiloissa lasitiili tuo mielenkiintoisen elementin tilan sisustukseen. Väliseinillä on samalla rajattu kätevästi tilan eri toimintoja.

kodinhoitohuone-tyylia-nelioita-omakotitaloterassi-tyylia-nelioita-omakotitalo

Terassilla kelpaa ihmetellä ja nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä. Upea ja tyylikäs kokonaisuus, jossa on juuri sopivasti arvokkuutta tuovia yksityiskohtia.

Kuvat etuovi.com / Cristal Asunnot LKV

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.