Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tyyliä ja neliöitä

piha-tyylia-nelioita-omakotitalo

Tässä Espoossa sijaitsevassa kivitalossa on peräti 350 neliötä ja viihtyisä kaunis piha. Talo sijaitsee upeasti hieman rinteessä, mikä saa talon nousemaan upeasti esiin ympäröivästä maisemsta. Laadukkaat materiaalit ja avarat tilat luovat puitteet korkeatasoiseen asumiseen antaen samalla sisustajalle paljon mahdollisuuksia omien visioiden toteuttamiseen. Asuntoa markkinoi Cristal Asunnot Oy LKV ja se löytyy Etuovesta.

eteisaula-tyylia-nelioita-omakotitalo

Eteisaula on miellyttävän avara ja se viestii heti talon laadukkaasta olemuksesta. Elegantti jalopuu tuo hienoja yksityiskohtia ja lämpimän kontrastin kiiltävillä valkoisille pinnoille.

eteinen-tyylia-nelioita-omakotitalo

Sisustuksessa on modernia tyylikkyyttä ja hieman kartanomaista henkeä.

ruokailutila-tyylia-nelioita-omakotitalo

Ruokailutila sijaitsee oleskelutilaa muutaman askeleen ylempänä antaen sille arvokkuutta. Tasovaihtelun lisäksi myös lasinen kaide erottaa ruokailualueen muusta tilasta omaksi osiokseen. Kauniit pariovet vievät suoraan keittiöön.

olohuone-tyylia-nelioita-omakotitalo

Avarassa olohuoneessa mahtuu nauttimaan isompikin seurue.

takka-tyylia-nelioita-omakotitalo

Tilan kruunaa tyylikkäästi muotoiltu takka, joka luo samalla lämpöä ja tunnelmaa. Koristeellinen kynttilänjalka ja taulu takan yläpuolella viimeistelee kokonaisuuden.

sisustus-tyylia-nelioita-omakotitaloaskelmat-tyylia-nelioita-omakotitalo

Valkoinen ja puupinnat yhdistyvät toimivaksi kokonaisuudeksi luomalla samalla ajattoman tyylin tilaan. Lämpimät matot tuovat isoihin tiloihin mukavasti kodikkuutta ja niillä pystyy korostamaan myös sisustuksen värejä.

kylpyhuone-tyylia-nelioita-omakotitalopesuhuone-tyylia-nelioita-omakotitalo

Kylpytiloissa lasitiili tuo mielenkiintoisen elementin tilan sisustukseen. Väliseinillä on samalla rajattu kätevästi tilan eri toimintoja.

kodinhoitohuone-tyylia-nelioita-omakotitaloterassi-tyylia-nelioita-omakotitalo

Terassilla kelpaa ihmetellä ja nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä. Upea ja tyylikäs kokonaisuus, jossa on juuri sopivasti arvokkuutta tuovia yksityiskohtia.

Kuvat etuovi.com / Cristal Asunnot LKV

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Kesän rentouttavimmat hetket vietetään tietenkin kotiterassilla, mökillä ja rantamaisemissa. Laadukkaat ja käytössä mukavat kalusteet tekevät oleilusta entistä miellyttävämpää, unohtamatta tietenkään tyylikkyyttä.
Täydennä terassin tai parvekkeen tunnelmaa helposti liikuteltavalla riippukeinulla, jonka hellässä sylissä voit nauttia aurinkoisista päivistä.
Kauniit matot tuovat terassille mukavasti kodikkuutta ja pehmentävät tunnelmaa. Matoilla saat helposti myös muokattua ja täydennettyä terassin värivalintoja.