Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tyyliä, valoa ja persoonallisuutta

olohuone-sisustus-moderni

Tämä taidokkaasti ja tyylillä sisustettu asunto ihastuttaa mielenkiintoisilla sisustusratkaisuillaan, jotka tuovat ainutlaatuista ja omaleimaista ilmettä arjen keskelle. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja viimeistelty kokonaisuus luovat luksusmaisen vaikutelman, jossa kokonaisuus syntyy muustakin kuin kalliista design huonekaluista. Asunto löytyy myynnistä Fantastic Frank -sivuilta.

olohuone-kalusteet-sisustus-moderni

Sohvapöydän lisäksi olohuoneessa on hyvä olla myös muuta laskutasoa. Baarikaapin roolissa toimii tässä olohuoneessa pyöreä kaksikerroksinen tarjoiluvaunu. Valaisimina olohuoneessa toimivat katonrajaan asennettujen spottivalaisimen lisäksi Foscarinin Lumiere 05 pöytävalaisin ja Flosin Arco lattiavalaisin.

keittio-sisustus-moderni

Harmaan ja beigen sävyihin sekoittunut seinäpinta luo näyttävän yksityiskohdan olohuoneesta aina ruokailutilaan asti. Seinän elävä pinta antaa hyvän kontrastin kiiltävälle valkoiselle lattialle sekä keittiön mustavalkoisille kalusteille. Tilan pitkä muoto mahdollistaa toimintojen sijoittelun sopivasti erillään toisistaan säilyttäen samalla kuitenkin yhtenäisen ilmapiirin. Tom Dixonin veikeä valkoinen Jack valaisin lattialla tuo hauskan elementin tilaan ja keventää modernia tunnelmaa.

keittiokalusteet-sisustus-moderni

Integroidut kodinkoneet antavat keittiölle sen viimeisen silauksen.

ruokapoyta-sisustus-moderni

Ruokapöydän ääreen mahtuu tarpeen tulleen useampikin ruokailija. Erilaiset designtuolit pöydän äärellä tuovat tunnelmaan mielenkiintoisen lisän ja keventävän silauksen antaa myös seinälle kiinnitetty suuri A-kirjain. Huomaa myös upea krominen Tom Dixon Mirror valaisin ruokapöydän yläpuolella.

lasiseinat-sisustus-moderni

Lasiset väliseinät tuovat sisustukseen yleistä avaruutta sekä lisäävät valon määrää huoneissa. Verhojen avulla huoneisiin saa helposti yksityisyyttä ja samalla tietysti vaihtelua yleiseen sisustukseen. Loistava vaihtoehto tilan tuntua helposti vievien umpinaisten seinien tilalle.

makuuhuone-sisustus-moderni

Päämakuuhuoneessa kuten toisessakin makuuhuoneessa kodikkuutta ja lämpöä tuo kokolattiamatto. Ikean Malm lipasto ja aina toimiva sekä tyylikäs Kartellin Componibili tuovat apua säilytykseen ja toimivat myös hyvänä laskutasona. Sienimäinen Flosin Snoopy valaisin tuo tilaan veikeää ilmettä.

walkincloset-sisustus-moderni

Tilavasta ja valoisasta walk-in-closetista löytyvät vaatteet ja muut tarpeet jokaiseen päivään.

lastenhuone-sisustus-moderni

Lastenhuoneessa kokolattiamaton väriksi on valittu luonnonläheinen vihertävä sävy.

kylpyhuone-sisustus-moderni

Tyylikkäästä kylpyhuoneesta löytyy myös amme.

suihkutila-sisustus-moderni

Suihkusta pääsee nauttimaan myös istuen. Istuimen alaosaan toteutettu valaistus korostaa mosaiikkilaatan hienostunutta tyyliä.

tyopiste-sisustus-moderni

Käytävätilaan on saatu kätevästi pieni työpiste säilytyskalusteiden oheen.

eteinen-sisustus-moderni

Eteinen on vaaleiden pintojen ansiosta miellyttävän valoisa. Värikäs Eamesin Hang it all naulakko tuo tilaan pirteää ilmettä ja kapea säilytyskaluste tarvittavaa laskutasoa sekä säilytystilaa kengille. Raikkautta tilaan tuovat myös värikkäät printit taulukehyksissä. Ne vaihtuvat tietysti ajankohdan mukaan teemaan ja sisustukseen sopiviksi.

Kuvat fantasticfrank.se

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.