Tyyliä yksityiskohdista

21.11.2015

yksinkertaista-tyylikkyytta-takka

Sisustuksen tyyli ja tunnelma syntyvät yllättävän pienistä tekijöistä, ja kun nämä pienet yksityiskohdat yhdistetään, saadaan aikaan vaikuttava kokonaisuus kuten tässä Götbeborgissa sijaitsevassa 58 neliön kokoisessa kaksiossa. Asunnon myynti-ilmoitus löytyy 55 kvadrat -sivuilta.

yksinkertaista-tyylikkyytta-olohuone

Olohuoneen todellinen sydän on huoneen kulmauksessa sijaitseva kamina tyylinen takka. Iso musta nahkatalja lattialla valkoisen maton vieressä tuo mielenkiintoisen yksityiskohdan tilaan ja sitoo valkoiset ja mustat huonekalut yhteen.

yksinkertaista-tyylikkyytta-olohuoneen-sisustus

Jokainen tilassa oleva kaluste on jollain tapaa uniikki, mutta ne sopivat kuitenkin kaikki mainiosti samaan kokonaisuuteen. Yhteinen tyylinimittäjä kaikilla kalusteilla on jollain tapaa vintage henkisyys. Jotain vanhaa, jotain uutta, jotain minimalistista, jotain muodokasta.

yksinkertaista-tyylikkyytta-sisustusmateriaalit

Puinen kulunut pinta antaa ruokapöydälle uniikin antiikkisen ilmeen.

yksinkertaista-tyylikkyytta-keittio

Keittiöstä löytyy viihtyisä pöytänurkkaus ja sen ääreltä baarijakkarat. Viherkasvit ja lasikehyksiset seinätaulut antavat kivan lisän, samoin kuin monet muut koriste-esineet.

yksinkertaista-tyylikkyytta-keittiotaso

Keittiöseinän välitila antaa kivaa ilmettä ja sulautuu valkoisen ja tummien kivitasojen kanssa kauniisti yhteen.

yksinkertaista-tyylikkyytta-makuuhuone

Makuuhuoneesta löytyy mukavasti neliöitä. Sinne on tuotu myös vanha työskentelypisteenä palveleva pöytä ja tyylikäs muhkea valkoinen nojatuoli.

yksinkertaista-tyylikkyytta-makuuhuone-sisustus

Arjen vaatevalintoja helpottamaan sängyn vierestää löytyy rentoutta sisustukseen tuova vaaterekki ja lisää säilytystilaa löytyy huoneen toisessa kulmauksessa olevasta vaatehuoneesta.

Kuvat 55kvadrat.se

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.