Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Tyylikäs koti Helsingin keskustassa

helsinki-keskusta-asunto-tyylikas-sisustus

Helsingin Etu-Töölöstä löytyy hurmaava asunto, jonka avarat yhteiset tilat luovat täydelliset puitteet viihtyisään arkeen ja juhlahetkiin. Käytävän holvikaari, koristeelliset yksityiskohdat katossa sekä upea valoisa ja vaalea yleisilme loihtivat upean tunnelman sisustukseen. Vaalean rinnalla tumma leveä lankkulattia antaa kivan kontrastin ja kodikkuuden tuntua. Asuntoa myy Kasslin LKV.

helsinki-keskusta-asunto-vaalea-sisustus

Avokeittiöratkaisu toimii täydellisesti yhteen suuren keittiösaarekkeen ja ruokapöydän kanssa. Tilan toisesta päästä löytyy viihtyisä sohvanurkkaus ja divaanisohva yhteisiin hetkiin. Laadukkaat materiaalit ja harmoninen sisustus luovat loisteliaan tyylipohjan tälle urbaanille keskustakodille.

helsinki-keskusta-asunto-makuuhuone-sisustus

Myös makuuhuoneessa on mukavasti ilmaa ja avaruutta. Tilaan pystyisi helposti tuomaan esimerkiksi pienen työpisteen tai meikkauspöydän. Loistava lähtökohta innokkaalle sisustajalle. Lisää kohteesta voit katsoa Kasslin LKV sivuilta.

Kuvat kasslin.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.