Tyylikäs loma-asunto Kaliforniassa

8.12.2015

tyylikas-lomaasunto-arkkitehtuuri

Kaliforniassa Martis Camp alueella sijaitseva loma-asunto kohoaa tyylikkäänä ja ylväänä sulautuen samalla kauniisti ympäröivään luontoon. Vaikka kyseessä onkin luksustason huvila, on talon suunnitellut Sagemodern osannut hyvin ottaa huomioon rakennuksen luonnonläheisen arkkitehtuurin.

tyylikas-lomaasunto-olohuone

Olohuone on talon keskipisteessä ja se muodostaa viihtyisän oman tilansa syvennetyn lattiatason ansiosta. Näin sohvat eivät erotu suurina huonekaluinua vaan piiloutuvat osittain lattiaan. Näkymät suurista ikkunoista liittävät luontomaiseman osaksi sisustusta.

tyylikas-lomaasunto-sisustus

Asunto pysyy erittäin valoisana, kun myös vastakkainen seinä muodostuu pitkälti lasi-ikkunoista ja -ikkunoista. Hyvän valon ansiosta tumma elegantti sisustus ei pimennä asunto yhtään liikaa vaan tekee siitä varsin tunnelmallisen.

tyylikas-lomaasunto-portaikko

Luonnonläheiset materiaalit ja niiden vahva läsnäolo kalusteissa ja pinnoissa tekevät tiloista samaan aikaan ylelliset, mutta kodikkaat.

tyylikas-lomaasunto-ruokailutila

Yhteisessä avarassa oleskelutilassa sijaitseva ruokapöytä nauttii takkatulen lämmöstä. Tähän on mukava kerääntyä herkuttelemaan illallista.

tyylikas-lomaasunto-keittio

Keittiö sijaitsee omassa ns. syvennetyssä osassaan toimien kuitenkin jossain määrin avokeittiönä. Toimiva ratkaisu kaikin puolin.

tyylikas-lomaasunto-terassinakyma

Ulkoterassi yhdistyy saumattomasti sisätiloihin ja näin neliöt laajenevat lämpimän kesäpäivän ansiosta ulos luontoon.

tyylikas-lomaasunto-keittiosaareke

Osa keittiön toiminnoista on sijoitettu kätevästi suureen keittiösaarekkeeseen, jonka äärellä mahtuu hyvin ruokailemaan useampikin henkilö.

tyylikas-lomaasunto-takkanurkkaus

Kaksi muhkeaa nojatuolia tarjoavat viihtyisän lukunurkkauksen. Mikäs tässä olisi kahvikupillista nautiskellessa.

tyylikas-lomaasunto-kaytava

Paljon käytetyt lasiseinät ovat arkkitehtuurin kannalta merkittävässä osassa. Rakennusmateriaalit ja pinnat sekä sisä- että ulkotiloissa saavat tilat tuntumaan osana luontoa.

tyylikas-lomaasunto-makuuhuone

Makuuhuoneen ikkunasta avautuu näkymät suoraan luontoon ja vuoristomaisemaan.

tyylikas-lomaasunto-lastenhuone tyylikas-lomaasunto-sisaankaynti

Huikea kokonaisuus, jossa tyyliä ja tunnetta. Lisää tähän ja muihin Sagemodernin projekteihin voit tutustua heidän verkkosivuillaan.

Kuvat sagemodern.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.