Search
Close this search box.

Tyylikäs sekoitus pintoja

Yksinkertainen ja melko minimalistinen sisustus voi olla myös kodikas ja tunnelmallinen. Tässä Fertility Designin suunnittelemassa modernissa kodissa on yhdistetty taidokkaasti erilaisia pintoja tuomaan tiloihin syvyyttä ja lämpöä.

Olohuoneessa leveä lattialankku, hennot valoverhot, rouheaksi jätetty seinä ja muut sisustuselementit tekevät kokonaisuudesta todella mielenkiintoisen, säilyttäen samalla kuitenkin riittävän tasapainon.

Vaaleita pintoja tukee puiset huonekalut ja ykstyiskohdat. Jämykkäättä sisustukseen tuo hieman varastomaiset ”seinärappaukset”. Vihreäksi päällystetyt tuolit ovat lämmin väripilkku ja ne sopivat erinomaisesti sisustukseen.

Myös makuuhuoneen suunnittelussa puu on tuotu vahvasti mukaan. Se rikkoo juuri mukavasti valkoisen hallitseman sisustuksen.

Huoneen päädystä löytyy aina tarpeellinen säilytystaso, jonka ääressä voi peilata itsensä uuten päivään. Taso on kiinnitetty järkevästi seinään minkä ansiosta lattia jää avoimeksi ja helpottaa tietenkin siivouspuuhissa.

Kuvat fertility-design.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke