Tyylikäs sekoitus pintoja

28.9.2012

Yksinkertainen ja melko minimalistinen sisustus voi olla myös kodikas ja tunnelmallinen. Tässä Fertility Designin suunnittelemassa modernissa kodissa on yhdistetty taidokkaasti erilaisia pintoja tuomaan tiloihin syvyyttä ja lämpöä.

Olohuoneessa leveä lattialankku, hennot valoverhot, rouheaksi jätetty seinä ja muut sisustuselementit tekevät kokonaisuudesta todella mielenkiintoisen, säilyttäen samalla kuitenkin riittävän tasapainon.

Vaaleita pintoja tukee puiset huonekalut ja ykstyiskohdat. Jämykkäättä sisustukseen tuo hieman varastomaiset ”seinärappaukset”. Vihreäksi päällystetyt tuolit ovat lämmin väripilkku ja ne sopivat erinomaisesti sisustukseen.

Myös makuuhuoneen suunnittelussa puu on tuotu vahvasti mukaan. Se rikkoo juuri mukavasti valkoisen hallitseman sisustuksen.

Huoneen päädystä löytyy aina tarpeellinen säilytystaso, jonka ääressä voi peilata itsensä uuten päivään. Taso on kiinnitetty järkevästi seinään minkä ansiosta lattia jää avoimeksi ja helpottaa tietenkin siivouspuuhissa.

Kuvat fertility-design.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.