Tyylikäs sisustus asunnon ominaispiirteitä mukaillen

moderni-kattohuoneisto-olohuone

Tukholmassa sijaitsevan kattohuoneiston persoonalliset muodot ja katon monivivahteinen rakenne antaa mielenkiintoisen lähtökohdan sisustussuunnittelulle. Asunnon eri osiin muodostuu viihtyisiä nurkkauksia, jotka tekevät huoneista todella kodikkaita. Tyylikäs valkoinen ja harmaa mustien yksityiskohtien kera antavat asunnolle hillityn elegantin ilmeen, johon piristystä tuovat viherkasvit, olohuoneen upea takka sekkä valloittava keittiö. Kohteen myyntiä hoitaa Alexander White.

moderni-kattohuoneisto-olohuone-sisustus

Sohvalle löytyy olohuoneesta täydellinen paikka. Kattoon upotetut spottivalot pitivät huolen riittävästä yleisvalaistuksesta ja tunnelmaa muokkaamaan sisustuksesta löytyy myös kirjainvalaisin, perinteisempi lattiavalaisin sekä timantin muotoinen pöytävalaisin.

moderni-kattohuoneisto-olohuone-vinokatto

Takan kaunis pyöristetty muoto antaa upean kontrastin sisustuksen ja katon suorille linjoille.

moderni-kattohuoneisto-takka

Takkapuille löytyy mainio paikka upotettuna seinään. Sieltä ne paistavat kivasti esiin, mutta eivät ole kenenkään tiellä.

moderni-kattohuoneisto-harmaa-keittio

Keittiön kaapistot mukailevat katon muotoa ja saavat sen näyttämään todella viimeistellyltä ja harkitulta kokonaisuudelta. Kaunis harmaan sävy tuo kivaa kodikkuutta ja ajatonta tyyliä.

moderni-kattohuoneisto-keittio-laattalattia moderni-kattohuoneisto-makuuhuone

Makuuhuoneessa vaatesäilytys kätkeytyy liukuovien taakse. Huoneen nurkkaukseen, ikkunasyvennykseen on saatu mahtumaan myös työpiste, josta ei ainakaan puutu valoa. Samalla voi nautiskella upeista maisemista kaupungin kattojen yli.

moderni-kattohuoneisto-makuuhuone-liukuovikaapit moderni-kattohuoneisto-kylpyhuone

Kylpyhuoneessa valkoinen kaakeli muodostaa upean kylpylämäisen ilmeen tilan tunnelmaan. Perinteisen lasiseinäisen suihkukaapin tilalle on muotoiltu upea kaareva kaakeliseinä, joka pitää pärskeet visusti poissa muusta tilasta.

Kuvat alexanderwhite.se

1 KOMMENTTI

Comments are closed.