Tyylikkäästi maalaismainen sisustus

27.8.2015

sisustus-vaalea-harmaa-puu-1

Tällä kertaa esittelyvuorossa on koti, jonka remontissa vanhat pinnat ovat nousseet uuteen kukoistukseen. Vanha puulattia on saanut arvoisensa kohtelun ja se toimii sydämenä kodin ihanan maalaismaiselle ilmeelle. Kokonaisuuden täydentävät rustiikkiset yksityiskohdat ja huonekaluissa näkymät vuosirenkaat.

sisustus-vaalea-harmaa-puu-2

Vaalean keskellä keittiön vitriinissä olevat esineet nousevat upeasti esiin ja jo pienikin koristeellisuus saa aikaan näyttävän yksityiskohdan. Astiasto nouseekin näkyväksi osaksi sisustusta eikä arjen käyttöesineitä ole laitettu turhaan piiloon.

sisustus-vaalea-harmaa-puu-3

Kuluneet pinnat kalusteissa ovat merkki aitoudesta. Samoin seinälle kapeaan hyllykköön sijoitetut koristelautaset ja hopealusikat. Seinustalle ne ovat aivan toisessa roolissa kuin piilossa keittiön laatikossa. Tämän kodin sisustuksessa ne ovat piste iin päälle.

sisustus-vaalea-harmaa-puu-4

Tummanruskea rottinki ja puu tuo valkoisen ja harmaan sävyjen keskelle lämpöä ja puun aitoa tunnelmaa.

sisustus-vaalea-harmaa-puu-5

Vanha hirsiseinä kertoo jo sellaisenaan palan talon historiaa.

sisustus-vaalea-harmaa-puu-6

sisustus-vaalea-harmaa-puu-7

Sisustus on läpi linjan samaa tyyliä ja näin vanhat esineet yhdistyvät yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi eivätkä ole irtonaisia elementtejä.

sisustus-vaalea-harmaa-puu-8

Pitsimatto ja muut kauniit yksityiskohdat sekä tekstuurit tekevät sisustuksesta todella kutsuvan ja aidon näköisen.

sisustus-vaalea-harmaa-puu-9

Vanha kiillotettu kaakeliuuni tuo modernin vivahteen, mutta näyttää toisaalta samaan aikaan myös juuri niin vanhalta kuin se onkin.

sisustus-vaalea-harmaa-puu-10

Rauhallisuus ja harmoninen tyyli paistaa esiin jokaisessa huoneessa. Värisävyillä leikittely makuuhuoneen päätyseinässä tuo toisaalta mukavaa vaihtelua talon muuten hyvin vaaleaan ilmeeseen.

sisustus-vaalea-harmaa-puu-11

Kukkatapetti ja vanha lipasto vie tunnelmassa vuosikymmeniä taaksepäin, mutta sopii loistavasti omalla vintagemaisella tyylikkyydellään talon eri aikakausia yhdistelevään sisustukseen.

sisustus-vaalea-harmaa-puu-12 sisustus-vaalea-harmaa-puu-13

Hempeyttä, rakkautta, lämpöä ja kaikki tämä hyvällä maulla ja tyylillä toteutettuna. Todella upea ja aito sisustus, jonka tunnelman on onnistunut vangitsemaan mestarillinin valokuvaaja Krista Keltanen.

Kuvat Krista Keltanen

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.