Tyylikkäästi ullakolla

vaalea-sisustus-ullakkoasunto-helsinki

Upea kahteen kerrokseen muodostuva ullakkoasunto Helsingin ytimessä hurmaa tyylikkäillä ja yksilöllisillä sisustusratkaisuillaan. Laatu ja viihtyisyys määrittävät ehdottomasti tämän näyttävän kaupunkikodin tunnelmaa, jossa pääset nauttimaan sekä huikeista sisätiloista että kattoterassilta avautuvasta kaupunkimaisemasta. Tämä huikea koti löytyy myynnistä välittäjältä Luxusm² LKV.

ruokailutila-ullakkoasunto-helsinki

Vaalea yleisilme saa kivaa kontrastia rouheista seinäpinnoista ja mielenkiintoisista rakenteellisista yksityiskohdista, joita on tyylitelty asunnon pohjaratkaisuun ja muotoihin sopiviksi.

moderni-ullakkoasunto-helsinki

Näkymät kodin eri tiloihin avautuvat upeina ja avaruutta on korostettu valoisuutta läpi päästävillä lasimateriaaleilla. Esimerkiksi työhuone rajautuu oleskelunurkkauksesta tyylikkäästi lasiovilla.

kattopaneeli-ullakkoasunto-helsinki

Ullakkoasunnolle tyypillinen vinokatto on saanut tyylikkään viimeistelyn puupaneelista, mikä korostaa tilan omaleimaista muotoa. Se tuo samalla kodikasta puista pintaa tilan sisustukseen.

keittiosaareke-ullakkoasunto-helsinki

Keittiö avautuu näyttävästi ruokailutilaan/saliin päin. Elegantti tummanruskea kaapisto ja rouheat rappaukset yhdessä suuren käytännöllisen saarekkeen kanssa muodostavat paitsi toimivan myös hyvin tyylikkään keittiökokonaisuuden.

tyohuone-ullakkoasunto-helsinki

Työhuoneesta löytyy runsaasti tilaa työpisteelle ja muulle tarpeistolle. Huomaa myös täällä näyttävä katon muoto, joka yhdistyy lasiseinien läpi näkyvään oleskelutilaan.

kylpyhuone-ullakkoasunto-helsinki

Kylpyhuone noudattelee tyyliltään asunnon muuta ilmettä. Tyylikkään pelkistettyä ja harmonista, joka omalla ajattomuudellaan sopii varmasti monen sisustajan tyyliin.

kylpyhuonesuihku-ullakkoasunto-helsinki

Lasinen kevytrakenteinen suihkukaappi sopii loistavasti pesutilaan eikä päästä vettä pärskymään joka paikkaan.

sauna-ullakkoasunto-helsinki

Vaalea laudoitus antaa saunalla modernin ja valoisan ilmeen.

oleskelutila-ullakkoasunto-helsinki

Portaikon välitasoon on luotu viihtyisä pieni oleskelutila, jossa pääsee nauttimaan takkatulen loimusta.

makuuhuone-ullakkoasunto-helsinki

Ylhäällä olevan huoneistoalan voi hyödyntää makuuhuoneeksi tai vaikkapa vierashuoneeksi.

makuuhuone-terassi-ullakkoasunto-helsinki

Samaisesta tilasta on myös suora pääsy tilavalle kattoterassille. Leveä ikkuna tuo tilaan mukavasti luonnonvaloa.

lasisetpariovet-ullakkoasunto-helsinki

Lasiovia on hyödynnetty paljon asunnon eri tiloissa. Tässä esimerkiksi alemman kerroksen makuuhuoneeseen toteutettu liukuoviratkaisu.

terassi-ullakkoasunto-helsinki

Kattoterassilla kelpaa nautiskella auringosta ja viettää illanistujaisia ystävien kesken. Kokonaisuutena todellinen herkkupala aivan Helsingin keskustan palveluiden ja merimaisemien läheisyydessä.

Kuvat luxusm2.fi

Jaa tämä juttu:
Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson