Search
Close this search box.

Tyylillä sisustettu kerrostaloasunto

kerrostalo-olohuone-sisustus

Tämä tyylikkäästi remontoitu ja sisustettu kerrostalokolmio yhdistää kauniisti vaalean värimaailman ja kodikkuutta tuovat yksityiskohdat, kuten näyttävä seinäkello. Olohuoneessa tunnelmaa lisää mm. elegantti Venetsia sisustustakka, joka toimii samalla laskutasona koriste-esineille. Tämä Espoossa sijaitseva koti on myynnissä Etuovessa ja myyntiä välittää Arvoasunnot.

kerrostalo-olohuone-valkoharmaa

Harmaan eri sävyt ja tekstuurit tuovat valkoisen rinnalle harmonisen lisän, joka sopii mainiosti yhteen vaaleanruskean lattian kanssa.

kerrostalo-olohuone-seina-taulu

Olohuoneen takaseinän valtaa eri kokoiset taulukehykset, jotka kätkevät sisällään tarinoita ja aatoksia asukkaiden arjesta. Tämä on kuin vaihtuva taidenäyttely, joka elää ajankohdan mukaan. Taulujen sisältöjä vaihtamalla tuot tilaan helposti myös vaihtuvia värejä.

kerrostalo-ruokailutila

Keittiön ja ruokailutilan yhdistelmä rajautuu olohuoneesta väliseinän avulla. Leveä oviaukko pitää kuitenkin tilojen tunnelman yhtenäisenä. Tyylikkään viimeistelyn ruokaryhmälle antaa Eames DSW designtuolit.

kerrostalo-keittio

Valkoiset keittiökaapit ja ikkunat pitävät huolen tilan avaruudesta sekä valoisuudesta.

kerrostalo-keittio-sisustus

Lattian kanssa samaan sävyyn yhdistyvät tyylikäs puinen ruokapöytä sekä String Pocket hyllyköt, jotka tuovat apua säilytystilaan sekä luovat tilaan rentoa tunnelmaa.

kerrostalo-lasten-makuuhuone

Lastenhuoneesta löytyy sopivasti tilaa sängyille ja kahdelle Ikean Micke työpöydistä koostuvalle työpisteelle. Seinäkoristeet ja tyynyt sängyillä tuovat sisustukseen ihanan tunnelman.

kerrostalo-aikuisten-makuuhuone

Aikuisten makuuhuoneen mustavalkoinen ilme täydentyy sängyn takana seinällä olevista graafisista printeistä sekä yöpöytinä toimivista Kartellin Componibili säilytyskalusteista

kerrostalo-eteinen

Ripustus- ja säilytystilaa eteiseen tuovat Muuton valkoiset ja puun väriset The Dots ripustimet sekä vastakkaisella seinustalla Vitran Uten.Silo II säilytyskaluste avaimille ja muille pientavaroille.

kerrostalo-kylpyhuone

Kylpyhuoneen valkoharmaa tyyli kestää aikaa ja sinne voi helposti tuoda piristystä värikkäillä tekstiileillä. Tarkemmin kohteeseen voit tutustua täällä.

Kuvat etuovi.com / Arvoasunnot

Jaa tämä juttu:
Puinen työpöytä DTP Home Timber
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson