Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Ullakolla

Oletko sinä niiden onnekkaiden joukossa, joilla on mahdollisuus sisustaa ja käyttää ullakkotilaa myös asuintarkoituksiin? Mikäli näin, tässä hieman inspiraatioita miten ullakolle saa rentoa tunnelmaa. Kokonaisuuden kruunaa tietenkin kattopalkkeihin roikkumaan asetettu riippumatto, johon on mukava käpertyä ottamaan päiväunet tai viettämään sadepäivää kuunnellen kattoon ropisevia vesipisaroita. Riippumattoja moneen lähtöön löytyy muuten La Siesta -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.