Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Unelma loft asumisesta

loft-design-koti-1

Jos vanhat pinnat, pala historiaa ja loft asuminen kinnostaa, kannattaa kurkistaa Vantaalla sijaitsevaan upeaan 1900-luvun alun viljamakasiiniin, joka on sittemmin kunnostettu asuinkäyttöön. Tämä aikoinaan Bäckbyn kartanoon kuulunut rakennus koki todellisen muodonmuutokset, kun se restauroitiin moderniin kotikäyttöön vuonna 2007. Kodin myynti-ilmoitus löytyy RE/MAX -verkkosivuilta.

loft-design-koti-2

Asunnon 135 neliötä on jaettu kahteen kerrokseen. Ylempänä sijaitsee upeat tilat, jossa katon vinot rakenteet ja jykevät puuparrut keräävät katseet ja yhdistyvät vanhaan puulattiaan.

loft-design-koti-3

Keittiö on sijoitettu pitkälle seinustalle. Kiiltävä valkoinen moderni uppoaa huomaamattomaksi osaksi talon tyyliä valkoiseksi rapatun tiiliseinän kanssa.

loft-design-koti-4

Yleisesti ottaen tilat on jaettu hyvin rennosti ja turhia väliseiniä on pyritty välttämään. Näin on saatu korostettua rakennuksen uniikkia tyyliä säilytettyä loftmainen tunnelma.

loft-design-koti-5

Mustan, harmaan ja valkoisen värikirjo näyttäytyy moninaisesti eri pintamateriaaleissa. Lämmintä tunnelmaa on tuotu pehmeillä tekstiileillä vanhoilla kalusteilla ja koriste-esineillä.

loft-design-koti-6

Kylpyhuone on sijoitettu hauskasti ikään kuin keskelle tilaa.

loft-design-koti-7

Vanhat rustiikkiset kalusteet toimivat kauniisti rakennuksen yksityiskohtien kanssa.

loft-design-koti-8

Suurella terassilla voi nautiskella auringosta ja kerääntyä viettämään grillijuhlia ystävien seurassa.

loft-design-koti-9

Sauna on tämän asunnon todellinen helmi. Upea täyspuinen panelointi tuo hyvän kontrastin moderneille kylpyhuoneen laatoille.

loft-design-koti-10

loft-design-koti-11

Eri kokoiset lattialaatit ja sävyvaihtelut tuovat sinällään yksinkertaiseen ja hillittyyn tyyliin mukavan piristysruiskeen. Sisustusta ei ole pilattu tuomalla sinne liikaa asioita ja näin myös rakennuksen uniikki olemus pääsee esiin.

loft-design-koti-12

Lämmin tummanruskea näkyy myös eteistilassa ja portaikon askelmissa. Tarkempia tietoja asunnosta voit katsoa RE/MAX -verkkosivuilta.

Kuvat remax.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.