Unelma loft asumisesta

7.7.2015

loft-design-koti-1

Jos vanhat pinnat, pala historiaa ja loft asuminen kinnostaa, kannattaa kurkistaa Vantaalla sijaitsevaan upeaan 1900-luvun alun viljamakasiiniin, joka on sittemmin kunnostettu asuinkäyttöön. Tämä aikoinaan Bäckbyn kartanoon kuulunut rakennus koki todellisen muodonmuutokset, kun se restauroitiin moderniin kotikäyttöön vuonna 2007. Kodin myynti-ilmoitus löytyy RE/MAX -verkkosivuilta.

loft-design-koti-2

Asunnon 135 neliötä on jaettu kahteen kerrokseen. Ylempänä sijaitsee upeat tilat, jossa katon vinot rakenteet ja jykevät puuparrut keräävät katseet ja yhdistyvät vanhaan puulattiaan.

loft-design-koti-3

Keittiö on sijoitettu pitkälle seinustalle. Kiiltävä valkoinen moderni uppoaa huomaamattomaksi osaksi talon tyyliä valkoiseksi rapatun tiiliseinän kanssa.

loft-design-koti-4

Yleisesti ottaen tilat on jaettu hyvin rennosti ja turhia väliseiniä on pyritty välttämään. Näin on saatu korostettua rakennuksen uniikkia tyyliä säilytettyä loftmainen tunnelma.

loft-design-koti-5

Mustan, harmaan ja valkoisen värikirjo näyttäytyy moninaisesti eri pintamateriaaleissa. Lämmintä tunnelmaa on tuotu pehmeillä tekstiileillä vanhoilla kalusteilla ja koriste-esineillä.

loft-design-koti-6

Kylpyhuone on sijoitettu hauskasti ikään kuin keskelle tilaa.

loft-design-koti-7

Vanhat rustiikkiset kalusteet toimivat kauniisti rakennuksen yksityiskohtien kanssa.

loft-design-koti-8

Suurella terassilla voi nautiskella auringosta ja kerääntyä viettämään grillijuhlia ystävien seurassa.

loft-design-koti-9

Sauna on tämän asunnon todellinen helmi. Upea täyspuinen panelointi tuo hyvän kontrastin moderneille kylpyhuoneen laatoille.

loft-design-koti-10

loft-design-koti-11

Eri kokoiset lattialaatit ja sävyvaihtelut tuovat sinällään yksinkertaiseen ja hillittyyn tyyliin mukavan piristysruiskeen. Sisustusta ei ole pilattu tuomalla sinne liikaa asioita ja näin myös rakennuksen uniikki olemus pääsee esiin.

loft-design-koti-12

Lämmin tummanruskea näkyy myös eteistilassa ja portaikon askelmissa. Tarkempia tietoja asunnosta voit katsoa RE/MAX -verkkosivuilta.

Kuvat remax.fi