Search
Close this search box.

Unelma luksuskodista

Yhdysvalloissa, Nevadassa sijaitseva järvenrantatalo hipoo villeimpiäkin unelmia. Viiteen kerrokseen rakennetu talo tarjoaa paitsi loistavat näkymät myös mieltä ylentävää arkkitehtuuria ja sisustusratkaisuita.

Huoneiden lasiseinät tarjoavat henkeäsalpaavan maiseman järvelle. Talon kulmikkaat muodot on huomioitu sisustusratkaisuissa ja kokonaisuus on vaikuttava.

Taloon mahtuu vaikka useampikin kotitoimisto. Moderni sisustus sekoittuu miellyttävään maisemaan ja luontoon. Tumma puu toimiikin loistavasti ja viimeistelee ylellisen ilmeen.

Eikä rentoutuminen kylpyhuoneessakan näytä hullummalta. Mikäli järvivesi tuntuu liian vilpoiselta, voi siirtyä sisätiloihin ihailemaan samaa maisemaa lämpimän suihkun alle tai muodokkaaseen kylpyammeeseen.

Tähän neliömäärään löytyy tietenkin paljon herkkuja. Kuvassa näkymä omalta kuntosali & spa -osastolta, jonne mielellään toisi ystävänsä viihtymään.

Sisätilojen kauneus ei häviä talon ulkokuorelle, joka kohoaa upeana ja ylväänä suurine ikkunoineen kohti järvimaisemaa. Talon suunnittelusta on vastannut Mark Dziewulski Architects.

Via freshome.com

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Olohuoneen sisustus jouluna
Kaunis jouluinen tunnelma valtaa tämän tyyliltään harmonisen rauhallisen sisustuksen, joka antaa pienille yksityiskohdilla mahdollisuuden nousta esiin.
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Jouluinen tunnelma alkaa hiljalleen valtaamaan tämän tyylikkäästi sisustusten kodin ilmettä. Tumma laattalattia antaa kivan kontrastin vaaleille huonekaluille ja muille sisustuselementeille.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke