Unelma luksuskodista

18.1.2012

Yhdysvalloissa, Nevadassa sijaitseva järvenrantatalo hipoo villeimpiäkin unelmia. Viiteen kerrokseen rakennetu talo tarjoaa paitsi loistavat näkymät myös mieltä ylentävää arkkitehtuuria ja sisustusratkaisuita.

Huoneiden lasiseinät tarjoavat henkeäsalpaavan maiseman järvelle. Talon kulmikkaat muodot on huomioitu sisustusratkaisuissa ja kokonaisuus on vaikuttava.

Taloon mahtuu vaikka useampikin kotitoimisto. Moderni sisustus sekoittuu miellyttävään maisemaan ja luontoon. Tumma puu toimiikin loistavasti ja viimeistelee ylellisen ilmeen.

Eikä rentoutuminen kylpyhuoneessakan näytä hullummalta. Mikäli järvivesi tuntuu liian vilpoiselta, voi siirtyä sisätiloihin ihailemaan samaa maisemaa lämpimän suihkun alle tai muodokkaaseen kylpyammeeseen.

Tähän neliömäärään löytyy tietenkin paljon herkkuja. Kuvassa näkymä omalta kuntosali & spa -osastolta, jonne mielellään toisi ystävänsä viihtymään.

Sisätilojen kauneus ei häviä talon ulkokuorelle, joka kohoaa upeana ja ylväänä suurine ikkunoineen kohti järvimaisemaa. Talon suunnittelusta on vastannut Mark Dziewulski Architects.

Via freshome.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.