Unelma luksuskodista

Yhdysvalloissa, Nevadassa sijaitseva järvenrantatalo hipoo villeimpiäkin unelmia. Viiteen kerrokseen rakennetu talo tarjoaa paitsi loistavat näkymät myös mieltä ylentävää arkkitehtuuria ja sisustusratkaisuita.

Huoneiden lasiseinät tarjoavat henkeäsalpaavan maiseman järvelle. Talon kulmikkaat muodot on huomioitu sisustusratkaisuissa ja kokonaisuus on vaikuttava.

Taloon mahtuu vaikka useampikin kotitoimisto. Moderni sisustus sekoittuu miellyttävään maisemaan ja luontoon. Tumma puu toimiikin loistavasti ja viimeistelee ylellisen ilmeen.

Eikä rentoutuminen kylpyhuoneessakan näytä hullummalta. Mikäli järvivesi tuntuu liian vilpoiselta, voi siirtyä sisätiloihin ihailemaan samaa maisemaa lämpimän suihkun alle tai muodokkaaseen kylpyammeeseen.

Tähän neliömäärään löytyy tietenkin paljon herkkuja. Kuvassa näkymä omalta kuntosali & spa -osastolta, jonne mielellään toisi ystävänsä viihtymään.

Sisätilojen kauneus ei häviä talon ulkokuorelle, joka kohoaa upeana ja ylväänä suurine ikkunoineen kohti järvimaisemaa. Talon suunnittelusta on vastannut Mark Dziewulski Architects.

Via freshome.com

JAA
Edellinen artikkeliTyyliä lemmikille
Seuraava artikkeliTyöpöydän ääressä

2 KOMMENTIT

  1. Yhdysvalloissa on sentään vielä kosolti halpoja laittomia siirtotyöläisiä pesemään nuo lasiseinät vaikka joka päivä… ulkoikkunoista puhumattakaan. Suomenmaassa voisi emäntää ottaa vähän päähän ainainen puunaaminen.

  2. Upea upea unelmatalo! Todella tyylikäs ja ihanan erikoinen! Minkäköhän järven rannalta löytyisi Suomesta vastaavanlainen rinnetontti, jonne voisi rakentaa viisikerroksisen talon. Aloitankin etsinnät samoin tein. :D

Comments are closed.